Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγορεί χωρίς στοιχεία τον Λάκη Λαζόπουλο..ότι έβγαλε 3 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό (βίντεο)

Σφοδρή επίθεση σε βάρος του Λάκη Λαζόπουλου, εξαπέλυσε ο Αδωνις Γεωργιάδης επικαλούμενος δημοσιεύματα στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Twitter ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει ότι:
«Αύριο καταθέτω ερώτηση για να διαπιστώσω την βασιμότητα των δημοσιευμάτων που φέρουν τον κ.Λαζόπουλο να έχει βγάλει 3.000.000€ στο εξωτερικό».
Νωρίτερα, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε, επικαλούμενος δημοσιεύματα τριών διαφορετικών blogs, ότι ο ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος έβγαλε στο εξωτερικό 3 εκατ. ευρώ.
Ο κ. Γεωργιάδης επικαλέστηκε ως πηγή πληροφόρησης του «τρία πολύ σοβαρά sites» και κάλεσε τον κ. Λαζόπουλο να απαντήσει αν πράγματι έβγαλε στο εξωτερικό 3 εκατ. ευρώ.
«Σήμερα διάβασα σε τρία blogs ότι ο γνωστός καλλιτέχνης, Λάκης Λαζόπουλος, που ξεκίνησε την ιστορία με τον Χαϊκάλη και που κάνει τόσο σκληρή προσπάθεια να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, συγκαταλέγεται στους Έλληνες που έβγαλαν εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό την ώρα της κρίσης. Περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ, αν διάβασα σωστά», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Άδωνις Γεωργιάδης.
«Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, θα κάνω ερώτηση στη Βουλή για αυτό»», συμπλήρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σχόλια