Για τα τελευταία (αλλά και αυτά του Δεκεμβρίου 2008) γεγονότα..ή δεν θέλουν να τους επισημάνουν ή τους γνωρίζουν και τους «αφήνουν» να καίνε...


Για τα τελευταία (αλλά και αυτά του Δεκεμβρίου 2008) γεγονότα, εμπρησμών κτλ, του κέντρου της Αθήνας, προκύπτουν τα εξής συμπεράσματα:
1.Τα γεγονότα αυτά που τρομοκρατούν τον λαό βλάπτουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Συνεπώς,
λογικά, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με αυτά.
2. Οι προχθεσινοί  αυτοί «αγωνιστές» ποτέ δεν διαδήλωσαν εναντίον της υποδούλωσης του Ελληνισμού, παρά μόνον προβοκατόρικα για να διαλύσουν εκδηλώσεις εναντίον της κατοχής.  
3. Συνεπώς σχεδόν σίγουρα δεν τους καίγεται καρφί για τον Ελληνισμό (όπως μάλλον και στους περισσότερους πολιτικούς μας τους υπεύθυνους για την εν εξελίξει «σωτηρία» μας).
4. Οι δυνάμεις ασφαλείας του κράτους έχουν εξελιχθεί τα μέγιστα.  Ώστε πχ να συλλαμβάνουν μέσα σε 24 ώρες τον Αλβανό που πυροβολούσε στο Μικρολίμανο της Καστέλας.
5. Συνεπώς ότι οι υπηρεσίες ασφαλείας του κράτους θα έπρεπε να γνωρίζουν τους οργανωμένους αυτούς καταστροφείς.
6. Είναι οργανωμένοι, γιατί (όρα συνημμένο) υπενθυμίζω ότι το τραγικό περιστατικό του πυροβολισμού του 16χρονου σημειώθηκε στις 6/12/2008 στις 21:10 το βράδυ του Σαββάτου κοντά στην πλατεία Εξαρχείων.
7. Και μέσα τότε σε 20-25 λεπτά από τη στιγμή που αναγγέλθηκε ο θάνατος του νεαρού ατόμου ολόκληρη η χώρα παραδόθηκε στις φλόγες με επεισόδια …
6. Συνεπώς, όπως και σε άλλες χώρες, οι «αγωνιστές» αυτοί έχουν τη δυνατότητα να κινητοποιούνται «ηλεκτρονικά» και άμεσα.
7. Και χωρίς σεναριολογίες και αφού συμβαίνουν όσα αναφέρονται ανωτέρω (4 και 5) αποκλείεται οι υπηρεσίες ασφαλείας τους κράτους να μην δύνανται να τους επισημάνουν.
8. Και αφού αφήνονται να καίνε τον πλούτο επαγγελματιών και άλλων (αυτοκίνητα κτλ) , είναι φανερό ότι το κράτος ή δεν θέλησε να τους επισημάνει ή τους γνωρίζει και τους «αφήνει» να καίνε.
9. Και επειδή τινές μπορεί να παρεξηγήσουν τα αναφερόμενα ανωτέρω, υπενθυμίζω ότι το κατοχικό κράτος που απέδειξε ότι μπορεί να εμποδίζει τους Έλληνες  να διαδηλώσουν εναντίον της κατοχής, θα μπορούσε να εμποδίσει και τους «αγωνιστές» αυτούς ……
Ευριπίδης Μπίλλης

Σχόλια