Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΑ! Δείτε τι έλεγαν οι απατεώνες το 2000 για να εκβιάσουν τους πολίτες! Σας θυμίζει κάτι;

Ανάλογες με τις τωρινές δηλώσεις κινδυνολογίας για το ΧΑΑ (και για την ΟΝΕ, τότε) έκανε πριν τις εκλογές της 9 Απριλίου 2000 και ο Γ. Παπαντωνίου ….για την ΝΔ!!!!
Δηλαδή «παλιά μου τέχνη κόσκινο».

- «Σημίτης ή χάος» έλεγαν τότε τα ΠΑΣΟΚια.
Το δίλημμα προκάλεσε οργίλη αντίδραση στην Ν.Δ (όπως τώρα στην αντιπολίτευση).
- Το ίδιο μας λέει σήμερα και ο «κουμπάρος»(!) ….»Σαμαράς-Βενιζέλος» ή καταστρεφόμαστε!
….και καλά ο Τσίπρας είναι αριστερός(;) ….η Ν.Δ όμως;;;;;;;; «piso mou s’ exo Satana!»
Δείτε την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ της 23-02-2000-ΦΩΤΟ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
ΡΕΖΟΥΜΈ:
=Μας κυβερνάνε «βλαχο-λογιστές» ρεεε ….πάρτε το απόφαση!
- ΠΑΣΟΚο-γυρίσματα analατα …..τι έλεε κάπουτι ού Γιάννους ο Λεβέντς τσ’ Σιμήτ ού υπουργός ;;
– οτ’ λέει τώρα κι ού κουμπάρους ού Γιαννς ού τραπεζίτς ….θα μας φίβγνε τα λεφτά απ’ τις μπάνκες τσι ελλάδας ….κι θα πατώσ κι του ΧΑΑ ….κι θα «χάσουμι» κι την ΟΝΕ! (για γέλια και για κλάματα είμαστε ρε ….εμείς οι μαλάκες!)

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.