Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014

Διάγγελμα Σαμαρά... Μια απ τα ίδια..υπουργεία και εκλογές τάζω και 180 δεν έχω..

Διάγγελμα Σαμαρά: Συναίνεση στην εκλογή προέδρου Δημοκρατίας για να αρθεί το αδιέξοδο
Διεύρυνση της κυβέρνησης, συνταγματική αναθεώρηση και ανοιχτό το ενδεχόμενο εκλογών μέσα στο 2015


«Πρέπει να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή και να μην οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές» διεμήνυσε πριν λίγο..

σε διάγγελμά του ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ενώ εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλ.Τσίπρα, με αφορμή τις καταγγελίες περί απόπειρας χρηματισμού του Π.Χαϊκάλη.
Ο πρωθυπουργός ζήτησε να υπάρξει συναίνεση στην προεδρική εκλογή, επισημαίνοντας ότι θα μπορούσε να υπάρξει συμφωνία για διεύρυνση του κυβερνητικού σχήματος, συνταγματική αναθεώρηση και διεξαγωγή εκλογών στο τέλος του 2015.
Για το περιεχόμενο των δηλώσεων είχε ενημερωθεί και συμφωνήσει και ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.