Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014

Σαμαράς-Δήμας: «Βλέπουν» 180 στην τρίτη ψηφοφορία..να κόψουν τα χάπια..

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Σταύρο Δήμα, είχε χθες το βράδυ ο πρωθυπουργός,  Αντώνης Σαμαράς. 
Στην συζήτηση έγινε επισκόπηση της κατάστασης εν όψει της σημερινής πρώτης ψηφοφορίας. Οι κ.κ. Σαμαράς και Δήμας....
συμφωνούν ότι μεταξύ των ψηφοφοριών θα υπάρξει προοδευτική βελτίωση και εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι στην τρίτη ψηφοφορία θα συγκεντρωθεί ο αριθμός των 180 βουλευτών. Και οι δύο έχουν ενδείξεις ότι υπάρχουν βουλευτές που θα ψηφίσουν «ναι» στην τρίτη ψηφοφορία ό,τι και αν έχουν πράξει στις δύο προηγούμενες.
Υπάρχουν βουλευτές οι οποίοι δεν επιθυμούν η χώρα να μπει σε μία περιπέτεια εκλογών που ασχέτως του αποτελέσματος θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομία και μόνο κατά την προεκλογική περίοδο. Την προσπάθεια πάντως συγκέντρωσης ψήφων έχει αναλάβει το Μέγαρο Μαξίμου καθώς ο κ. Δήμας περιορίζεται να τηλεφωνεί μόνο σε βουλευτές που εκφράζονται δημοσίως θετικά υπέρ της υποψηφιότητάς του προκειμένου να τους ευχαριστήσει ή σε βουλευτές με τους οποίους διατηρεί προσωπική φιλία χρόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.