Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014

Nα τον χαιρονται στην ΝΔ τον δήμαρχο που στήριξαν ! Ξεφτίλα!…


990589ca64d5774fdf3b01ab7afb6d8d_XLNα τον χαιρονται στην ΝΔ τον δήμαρχο που στήριξαν! Ξεφτίλα!
Η Τουρκική Ένωση Ξάνθης επισκέφθηκε τον δήμο Τοπείρου

Το Δ.Σ. της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης (ΤΕΞ), το ελεγκτικό συμβούλιο και μέλη του τομέα γυναικών επισκέφθηκαν στις 21/11/2014  τον δήμο Τοπείρου. Η ηγεσία της ΤΕΞ συναντήθηκε με τον δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου και τον αντιδήμαρχο Σουνάι Χουσείνογλου.

Ο πρόεδρος της ΤΕΞ δικηγόρος Ραμαδάν Νιζάμ, αφού ευχήθηκε επιτυχίες στον δήμαρχο  Θωμά Μίχογλου, τον αντιδήμαρχο Σουνάι Χουσείνογλου και στο δημοτικό συμβούλιο, ευχαρίστησε και τους δύο για την συμμετοχή τους στην οικογενειακή βραδιά που οργάνωσε η ΤΕΞ.  
Ο δήμαρχος Θωμάς Μίχογλου ανέφερε πως ξέρει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος της περιοχής, ευχαρίστησε για την μεγάλη στήριξη που παρείχαν στις τελευταίες δημοτικές εκλογές οι ομογενείς μας, ανέφερε πως όλοι έχουν ίσα πολιτικά δικαιώματα έναντι των νόμων, πρόσθεσε πως ανέλαβαν τον δήμο σε περίοδο κρίσης της Ελλάδας, πως κατά την διακυβέρνηση του δήμου  θα υπηρετήσουν ισότιμα και δίχως διακρίσεις τον κόσμο της περιοχής και ευχαρίστησε την ΤΕΞ.
Περ. Ρόντοπ Ρουζγκαρί 23/11/2014
Σχ : Ο κ. Μίχογλου είναι ο πρώτος στην ιστορία χριστιανός δήμαρχος Θράκης που δέχεται στο γραφείο του σε δημόσια επίσκεψη  το παράνομο σωματείο ΤΕΞ.
Το σωματείο που όλοι ξέρουμε τίνος τα κόκκινα συμφέροντα υπηρετεί…
Δήμαρχε στην θέση σου θα προτιμούσα να πήγαινα μετανάστης στην Γερμανία παρά να γίνομαι έτσι δήμαρχος…

http://tourkikanea.gr/2014/11/mihoglu/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.