Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014

Ο Fu Chen Qiu, αφεντικό της Cosco στην Ελλάδα… ξεβρακώνει τον Αντώνη Σαμαρά: «Δεν έχει σημασία ποιος βρίσκεται στην κυβέρνηση»

Το αφεντικό της Cosco στον Πειραιά, κάπτεν Fu Cheng Qiu είναι πιθανότατα ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στην Ελλάδα αφού «τρέχει» το λιμάνι με ρυθμούς ανάπτυξης μακράν υπερδιπλάσιους της κινεζικής ανάπτυξης. Ο κάπτεν Fu τώρα με δηλώσεις του αναφέρεται στην κινεζική επένδυση στην Ελλάδα. Και στην κυριολεξία… ξεβρακώνει τον Αντώνη Σαμαρά, τονίζοντας πως η Ελλάδα είναι ένας ελκυστικός επενδυτικός προορισμός,
στον οποίο δεν έχει σημασία ποιο κόμμα βρίσκεται στην κυβέρνηση. Ηχηρό χαστούκι στον Πρωθυπουργό ο οποίος πανηγυρίζει ως δική του την επιτυχία της επένδυσης της Cosco στην Ελλάδα…
Μιλώντας αποκλειστικά στο GreekReporter, σε μια συνέντευξη που θα παρουσιαστεί ολόκληρη σε ένα επερχόμενο ντοκιμαντέρ για την κινεζική κοινότητα στην Ελλάδα, Ο Κάπτεν Fu είπε ότι οι Έλληνες είναι λαός εργατικός και αξίζει να επενδύσεις σε αυτόν, προσθέτοντας ότι ο Πειραιάς είναι το πιο στρατηγικά τοποθετημένο λιμάνι της Μεσογείου.
«Όταν μιλάω με τους φίλους μου, τους συγγενείς και άλλες εταιρείες στην Κίνα τους λέω την άποψή μου για την Ελλάδα, πως πρόκειται για μια μεγάλη χώρα πολύ καλή για επενδύσεις», δήλωσε ο καπετάνιος ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία της Cosco στην Ελλάδα. «Εμείς στην Cosco δεν κοιτάζουμε τις κυβερνήσεις, θέλουμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες μας και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς». προσθέτοντας ότι φυσικά οι επιχειρήσεις χρειάζονται τις τοπικές κυβερνήσεις.
Και τι γίνεται αν υπάρξει μια αλλαγή κυβέρνησης (ΣΥΡΙΖΑ) στην Ελλάδα το 2015; Ο Κάπτεν Fu είπε ότι δεν έχει σημασία, εφ “όσον αυτή προέρχεται από το λαό. «Οι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την κυβέρνηση, εμείς είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε τους ανθρώπους και να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας».
hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.