Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014

Αγόρι με κίνδυνο της ζωής του σώζει κοριτσάκι στη Συρία (βίντεο)


Το γύρο του κόσμου κάνουν τα πλάνα με ανήλικο αγόρι να δέχεται σφαίρες από ελεύθερους σκοπευτές την ώρα που προσπαθεί να σώσει κοριτσάκι που κρύβεται κάτω από ένα αυτοκίνητο...

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει βίντεο από τη Συρία, όπου ένα μικρό αγόρι αψηφά τους κινδύνους και δέχεται σφαίρες από ελεύθερους σκοπευτές για να σώσει ένα μικρό κορίτσι που κρύβεται τρομαγμένο κάτω από ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο. 
Στα πλάνα φαίνεται το παιδί να τρέχει και έπειτα από λίγο να σωριάζεται στο έδαφος ίσως τραυματισμένο, αλλά μπορεί και να παριστάνει ότι πέφτει από τις σφαίρες των σκοπευτών. Λίγα δευτερόλεπτα μετά σηκώνεται και τρέχει προς το κοριτσάκι που περιμένει κάτω από το όχημα, πιάνει το χέρι του και οι δύο μαζί τρέχουν να βρουν καταφύγιο. Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 1,8 εκατ. θεάσεις στο YouTube, τη στιγμή που περίπου 11.000 παιδιά έχουν χάσει τη ζωή τους στη Συρία από το 2011 που ξέσπασε ο εμφύλιος πόλεμος, ενώ εκατοντάδες έχουν σκοτωθεί από σφαίρες ελεύθερων σκοπευτών.protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.