Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

Ξεφτιλίστηκαν – Όχι μόνο δεν μας έβγαλαν από το Μνημόνιο αλλά μας βάζουν σε ένα ακόμα...

Δεν υπάρχει το κάζο που έκαναν οι τροικανοί στον Σαμαρά και στην παρέα του μετά τις  περιβόητες διαπραγματεύσεις στο Παρίσι.
Γράφει ο  Tony Montana
Οι διεθνείς τοκογλύφοι όπως ήταν αναμενόμενο όχι μόνο δεν κάνουν  βήμα πίσω αλλά «αδειάζουν» τις προβλέψεις των οικονομολόγων της κυβέρνησης μιλώντας
για μεγάλο δημοσιονομικό κενό το οποία φέρνει φυσικά νέα  μέτρα.
Ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος μετά τα ξεφτιλίκια με τις δηλώσεις περί εξόδου από το Μνημόνιο βρίσκονται σε  πανικό και προγραμμάτισαν συνάντηση για το πρωί της Πέμπτης  κατά την οποία θα πιουν τον καφέ της παρηγοριάς.
Κυβερνητικός αξιωματούχος πριν από λίγο δήλωσε στο Reuters ότι η Ελλάδα δεν θα δεχθεί μακρά παράταση του προγράμματος, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά αυτό που ξέραμε, ότι έξοδος από τα μνημόνια δεν υφίσταται.
Επίσης ακούγεται  ότι η κυβέρνηση επεξεργάζεται ένα «Μίνι» μνημόνιο, το οποίο δεν θα ισχύσει για όλο το 2015 ενώ όπως φαίνεται ψάχνουν να το βαφτίσουν κάπως αλλιώς για να μην πάθουν κι άλλη ζημιά στις δημοσκοπήσεις.
Δεν πέφτουν απλά…βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση.

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.