Κυριακή, 9 Νοεμβρίου 2014

Προσπαθούν να υπαγάγουν την Ελληνική Κύπρο εις τας νεοοθωμανικάς αγκάλας..

Μακαριώτατε Αρχιεπίσκοπε της Ελληνικής Κύπρου,
Επιτρέψτε μου με όλο το απαιτούμενο  σέβας να παρατηρήσω, ότι  δεν είναι δυνατόν αυτοί  που υπήκοντες το 2004 σε ξένας εντολάς,  προσπάθησαν, όχι από παραπληροφόρηση αλλά συνειδητά,  να υπαγάγουν την Ελληνική Κύπρο,  εις τας σύμφωνα με τους σχεδιασμούς της Νέας Τάξης νεοοθωμανικάς αγκάλας, να θέλουν σήμερα να την βοηθήσουν.

 
Χθες εις εξ αυτών που τον βλέπετε σε κείμενο του 2004 και «λάμποντα» στην ανωτέρω  φωτογραφία, σας επισκέφθηκε, όχι «λάμπων» ως ανωτέρω,  ως ορισθείς ΥΠΕΞ της κυβέρνησης της υπό  κατοχή από τη Νέα Τάξη Ελλάδας,  (σε αντικατάσταση του κ. Αβραμόπουλου νυν Επιτροπου στη ΕΕ, μετά από «θρασύτατες» δηλώσεις του εναντίον του Σόιμπλε για τις γερμανικές επανορθώσεις του ΙΙ Παγκόσμιου Πολέμου).
Πρόκειται για τον υποστάντα τη δικαιολογημένη επίθεση της Ελληνίδας της Κύπρου Ελένης Θεοχάρους για τους γνωστούς θλιβερούς λόγους,  της με την σιωπή του αποδοχή των δηλώσεων του ισλαμοφασίστα Ερτογάν περί μη ύπαρξης Κυπριακής Δημοκρατίας.
Που ως γνωστόν, ζητούσε μετά θρασύτατα και τα ρέστα, με ρηματική διακοίνωση !!!!!!!
Ευρής Μπίλλης
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ «ΠΡΟΣΩΠΙΚΟTHΤΕΣ»
Σημίτης (παρολίγον υποψήφιος Πρόεδρος Δημοκρατίας),  Στεφανόπουλος τέως Πρόεδρος της ελληνικής Δημοκρατίας (είχε συστήσει στους Κυπρίους αντιστρέφοντας τις έννοιες να υποστηρίξουν το σχέδιο ΑΝΑΝ, και πρόσφατα πρότεινε περίπου να δώσουμε το μισό Αιγαίο στους Τούρκους), Κωνσταντόπουλος (ομοίως παρ ολίγον υποψήφιος Πρόεδρος Δημοκρατίας και νυν υπέρ των συμφερόντων  του ελληνισμού ως συνόλου όπως τα αντιλαμβάνονται οι ΗΠΑ (δηλαδή χωρίς την Κύπρο, αφοπλισμό νησιών κτλ) , Γιώργος Παπανδρέου, Τσοχατσόπουλος, Λοβέρδος ο χαμογελαστός, Βενιζέλος ο ρήτωρ, Σκανδαλίδης, η θεωρούμενη έξυπνη κ.Διαμαντοπούλου, η κ. Βασω Παπανδρέου, ο κ. Ανδρουλάκης με το επιχείρημα των offshore εταιριών, ελπίζω να το ακούσατε, ο κ. Γείτωνας, ο κ. Ανδριανόπουλος , ο κ. Παπουτσής που δεν τόλμησε, ο κουμπάρος της Κύπρου κ. Πάγκαλος ως άλλος Βρούτος, ο έπιστρατευθείς πολύς κ. Μπίστης, ο σοφιστής κ. Παπαδημούλης, ο ονόματι Γεωργακόπουλος, παρολίγο να ξεχάσω τον κ. Κουναλάκη που ειρωνεύτηκε τη συγκίνηση του Προέδρου Παπαδόπουλου, εγώ δεν κλαίω είπε και άλλοι ων ουκ έστι τέλος ως.
Ο εκ των αρχιτεκτόνων του σχεδίου ΑΝΑΝ νυν ευρωβουλευτής κ. Μπεγλίτης,  ευρωβουλευτής κ. Κκωστής Χατζηδάκης, η νυν υπουργός παιδείας κ. Κούτσικου, κτλ. Γ. ΠΑΝΤΑΓΙΑΣ (ο πρώτος διδάξας).
Επίσης ο αρχιιερέας επίτiμος πρόεδρος κ. Μητσοτάκης, ο βουλευτής κ. Κυριάκος Μητσοτάκης (άξιο τέκνο του Μπαμπά του που υπήρξε ως γνωστόν ,ο μπαμπάς, ενθερμος υποστηρικτής του σχεδίου Ατσετσον και κάθε Αμερικάνικου σχεδίου κυρίως των προέδρων Μπούςς), το έτερο τέκνο η αξιότιμος τέως κ.Δημαρχος κ. Ντόρα.
 Επίσης από το ΕΛΙΑΛΕΜΠ οι Αξιότιμοι κκ Κουλουμπής και ο πολύς κ. Σαββίδης (ήδη αποπεμθείς από το ΕΛΙΑΛΕΜΠ αλλά αποκατασταθείς άμεσα στο ΙΣΤΑΜΕ), κτλ.
Ακόμα, ο πολύς καθηγητής κ. Ηρακλείδης των χαμένων δήθεν ευκαιριών, ο κ. Μητρόπουλος των Νέων που πολύ πριν το δημοψήφισμα είχε αρχίσει από τη στήλη του στα ΝΕΑ να βρίζει διατεταγμένα τον Προεδρο Παπαδόπουλο,ο κ. Καψής των Νέων με την υψηλή νέα γεωπολιτική στρατηγική του αν είναι δική του θυσίας του κυπριακού ελληνισμού, ο έτερος Καψής του Αλφα TV, ακόμα και ο κ. Χατζηνικολάου, ο απαράδεκτος κ. Τζανετάκος, ο απαράδεκτος Κακαουνάκης, η πολύ εμβριθής στο κυπριακό κ. Πυργιώτη τέως του Flash , οι κύριοι Λιριτζής και Οικονόμου, ο βαρύγδουπος Ριχάρδος Σωμερίτης, ο σκοτεινός Αλέξης Παπαχελάς, ο ″ όχι ελληναράς″ Πρετεντέρης  του ΜEGA, ο εσχάτως προσπαθών να  λύσει το Κυπριακό απαράδεκτος Καρκαγιάννης της Καθημερινής, κτλ
Ο δήθεν φίλος της Κύπρου δημοσιογράφος Τσίμας ο οποίος στο ντιπέιτ των πολιτικών αρχηγών παραμονές εκλογών βρήκε την ευκαιρία με κατάλληλη δήθεν ερώτηση προς τον Καραμανλή να βρίσει τον πρόεδρο Παπαδόπουλο χαρακτηρίζοντας τον (με μεγάλη ακροαματικότητα) αναξιόπιστο κτλ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.