Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

Ο «αρχιστράτηγος» Σημίτης και ο «στρατηγός» Πάγκαλος..μας έφεραν εδώ που είμαστε σήμερα..

Λόγω του «αρχιστρατήγου» Σημίτη και του «στρατηγού» Πάγκαλου, που καπελώσανε, δεν σεβάστηκαν και δεν άκουγαν την στρατιωτική ηγεσία και ακούγανε μόνο τους Αμερικανούς «μεσολαβητές»,   χάσαμε τα ΙΜΙΑ, δημιουργήσαμε τις γκρίζες ζώνες και γίνεται ότι γίνεται σήμερα.   

Άραγε ο κ. Δένδιας  ο μάλλον υπεύθυνος  για την κατάθεση στεφάνου  τιμής στους εγκληματίες γερμανούς εισβολείς του Χίτλερ (όσα λέει για δικαιολογίες ο κ. Κωσταράκος απλά προσπαθούν να δικαιολογήσουν την απαράδεκτη ενέργεια που διετάχθη ως λέγεται να κάνει από τον κ. Δένδια) , τα συνειδητοποίησε αυτά για να μάθει να ακούει τις εισηγήσεις των έμπειρων Στρατιωτικών μας και να μην κάνει τον στρατηγό αν κάποτε έρθει η ώρα;;;;
Αν όχι αυτή τη φορά ίσως το κακό σίγουρα θα είναι πολύ μεγαλύτερο.
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.