Σάββατο, 1 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΣΟΚ, Ελιά, Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη…Όποια μάσκα κι αν φορέσουν, τα εγκλήματά τους δεν παραγράφονται

Μετά την έλευση του Μνημονίου, των τοκογλύφων και των εδώ υποτακτικών τους στην εξουσία, τα κόμματα που πρωτοστάτησαν στην εθνική προδοσία, σε μια προσπάθεια να αποποιηθούν τις τραγικές τους ευθύνες αλλάζουν ονόματα, σύμβολα και συνθήματα.
Νομίζουν πως με αυτές τις τακτικές θα μπερδέψουν τον ελληνικό λαό και θα εξασφαλίσουν την παραμονή τους στις καρέκλες.

Νέα Ελλάδα, Ελιά, Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη, Κίνηση των 58, των 75…
Το συμπέρασμα είναι ένα: όποια μάσκα και αν φορέσουν, τα εγκλήματα και οι ευθύνες τους δεν πρόκειται ποτέ να παραγραφούν.
Ποτέ δεν πρόκειται να πάρουν άφεση αμαρτιών για τις χιλιάδες αυτοκτονίες των Ελλήνων πολιτών.
Πότε δεν θα ησυχάσουν από τις Ερινύες για τους χιλιάδες οικογενειάρχες που άφησαν στο δρόμο, για εκείνους που ξεψύχησαν στις ουρές και στα ράντζα των νοσοκομείων, για εκείνους που αναγκάστηκαν να φύγουν μετανάστες, για εκείνους που κάηκαν ζωντανοί προσπαθώντας να ζεσταθούν με αυτοσχέδιες ξυλόσομπες.
Στο πλαίσιο αυτό ο Βενιζέλος, ανοίγοντας τις εργασίες της Ολομέλειας της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης, οι οποίες θα ολοκληρωθούν αύριο, μίλησε για την έναρξη μιας πορείας συγκρότησης και ανάδειξης της δημοκρατικής παράταξης η οποία φιλοδοξεί να απλωθεί σε όλη τη χώρα, σε όλες τις κοινωνικές ομάδες…
Αντί να παραδεχθούν τις ευθύνες τους και να σταματήσουν τον όλεθρο φεύγοντας έστω και τώρα από την εξουσία, συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό κατάμουτρα.
Λες και δεν υπήρξε ποτέ το ΠΑΣΟΚ, λες και οι υπογραφές του Βενιζέλου στα Μνημόνια δεν υπήρχαν. Λες και τα συνεχή τους «ΝΑΙ» στις ορέξεις και τις απαιτήσεις των αρπακτικών δεν ειπώθηκαν ποτέ.
Νομίζουν ότι αν αλλάξουν ονόματα και σύμβολα θα εξαγνιστούν.
Κάνουν όμως τεράστιο λάθος: Ποτέ δεν θα ξεχαστεί η προδοσία της Ελλάδας. Ποτέ δεν θα ξεχαστούν και οι προδότες της.

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.