Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014

Ο πρόεδρος του Σαμαρά αποκαλύπτει... ότι έχουμε παραιτηθεί από τις Γερμανικές αποζημιώσεις

Πίσω στις 19 Οκτωβρίου 2004 .....
Τρίτη στα Τίρανα οι συναντήσεις του προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου με τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Φάτος Νάνο και τον ηγέτη της αντιπολίτευσης Σαλί Μπερίσα, στις οποίες συζητήθηκαν οι ελληνοαλβανικές σχέσεις σε όλο τους το φάσμα...


Ο Έλληνας πρόεδρος είχε την ευκαιρία να συζητήσει απευθείας με τους δυο ισχυρούς πολιτικά και θεσμικά άνδρες της γείτονος και κοινή ήταν η διαπίστωση οτι η Ελλάδα και η Αλβανία πρέπει να κοιτάξουν στο μέλλον, αφήνοντας πίσω ζητήματα του παρελθόντος.
Προσέξτε τι ανέφερε μεταξύ άλλων ο τέως ΠτΔ Κωστής Στεφανόπουλος στις δηλώσεις του..


"Ο κ. Στεφανόπουλος παρατήρησε επίσης ότι "για πρώτη φορά έθεσε με τέτοια ένταση" ο κ. Μοϊσίου θέμα Τσάμηδων, αναφέροντας απο την ελληνική ιστορία το παράδειγμα των γερμανικών αποζημιώσεων απο τις οποίες, όπως είπε, η Ελλάδα παραιτήθηκε χάριν του συμφέροντος της χώρας και των καλών της σχέσεων της με τη Γερμανία. "
Υ.Γ
κ. Στεφανόπουλε, όταν γίνονται τέτοιες απαράδεκτες δηλώσεις για ένα ιδιαίτερο σοβαρό θέμα, όπως αυτό των Γερμανικών αποζημιώσεων, απαιτείται άμεση απάντηση και διάψευση κ. Στεφανόπουλε...
Εκτός και αν έχουν βάση τα όσα ανέφερε ο τότε πρόεδρος της Αλβανίας Μοϊσίου ..οπότε τα πράγματα παίρνουν διαφορετική τροπή.
Σε κάθε περίπτωση όμως δεν μπορεί να πλανώνται τέτοιες φημολογίες και να μην τελειώνουν εν τη γεννέση τους..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.