Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ… ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ…

ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Ένα σημαντικό ντοκουμέντο που θα γράψει ιστορία αποκαλύπτει σήμερα....
το Hellasforce!! Είναι μια αποκαλυπτική σελίδα που παρουσιάζεται για πρώτη φορά και ξεδιπλώνει μια αθέατη όψη ενός εκ των πρωταγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης του αρχηγού του ΕΔΕΣ Ναπολέοντα Ζέρβα. Η γυναίκα του Καίτη Ζέρβα πριν λίγο καιρό αποχαιρέτησε τον μάταιο κόσμο μα πρόλαβε να μας εκμυστηρευθεί άγνωστες προσωπικές λεπτομέρειες της ζωής του θρυλικού Ναπολέοντα Ζέρβα -ο οποίος παρά τα λάθη και τις αστοχίες που συνόδευαν τους ηγέτες εκείνης της «πέτρινης περίοδου» αποκαλύπτεται μέσα απο το προσωπικό του ημερολόγιο.
Καίτη Ζέρβα
Η Καίτη Ζέρβα που ενοιωθε μέχρι τα βαθειά της γεράματα εντονα τις αναμνήσεις του Εμφυλίου είχε εκμυςτηρευτεί στον υπογράφοντα πως «το μέγα επίτευγμα της Αντίστασης ηταν ο Γοργοπόταμος με την ενωση ολων των αντιστασιακών οργανώσεων αριστερών και δεξιών υπο την καθοδήγηση του Ναπ.Ζέρβα».
Και συνέχισε την εξομολόγησή της ¨ Να ξέρετε πως ο στρατηγός Ζέρβας πέθανε φτωχός όπως φτωχός ηταν και μετά τον εμφύλιο. Τα παραμύθια της προπαγάνδας οτι οι δεξιοί αντάρτες ζούσαν με τις λίρες των Αγγλων , αυτά είναι ανιστόρητες αφέλειες για να μην δώσω άλλους χαρακτηρισμούς…..».
Απόδειξη των παραπάνω μια πικρή σελίδα απ το προσωπικό ημερολόγιο του Αρχηγού του ΕΔΕΣ ο οποίος μετά τον εμφύλιο γυρνά σε μια κατεστραμμένη Ελλάδα , πάμφτωχος, προσπαθώντας να ενωσει τα σπασμένα κομμάτια της ζωής του, να βάλει σε τάξη εγγραφα και ντοκουμέντα, να συμφιλιώσει μαχητές μετά τον αδελφοκτόνο πόλεμο και να γαληνέψει τη συνείδησή του για οσα εζησε στα βουνά πολεμώντας τους Γερμανούς και τους αντάρτες του ΕΛΑΣ. Μετά , πολιτεύτηκε. Ανοιξε πολιτικό γραφείο αλλά παρά του οτι υπουργοποιήθηκε, τιμήθηκε για τη δράση του , δεν αντάλλαξε τούς αγώνες του με αλλου είδους ωφελήματα, ούτε πλούτισε πολεμώντας στα βουνά οικειοποιούμενος τις λίρες των Αγγλων οπως αφελώς ισχυρίστηκαν για τον ΕΔΕΣ κάποιοι πολιτικοί του αντίπαλοι.
Στο ημερολόγιο του -που αποκαλύπτεται για πρώτη φορά – γράφει ο Ζέρβας¨
«
«12 Απριλίου Τρίτη.
Σήμερα εβλαστήμισα τον εαυτό μου. Δεν είχα ούτε 100 δραχμές να πάρω τα απαραίτητα δια το γραφείο μου. Μεθαύριο εχομε Πάσχα. Και δεν εχω να ψωνίσω ούτε κρέας, ούτε ψωμί. Και ούτε να πληρώσω το νοίκι του γραφείου , ούτε το μισθό του υπαλλήλου, ούτε του σοφέρ. Τι θα πάρω για τα παιδιά μου? Τι για την Καίτη μου? Τίποτε.Δυστυχώς τίποτε.Ποτέ στη ζωή μου δεν βρέθηκα σε τόσο δύσκολη θέση .Ποτέ…..».

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.