Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014

Η μοίρα, το φλυτζάνι και οι προφήτες ....

.... δεν ευρίσκουν εφαρμογή στην πολιτική αλλά μόνο τα προσχεδιασμένα απρόοπτα που συμβαίνουν ως συνήθως την «επαύριο», επειδή ο οχτρός μπόρεσε «χθες» να κάνει σχέδια και ιντρίγγες την ίδια ώρα που ο «αυριανός» χαμένος κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου ....!
Αν στο εγγύς μέλλον δείτε ότι ......

η εξέλιξη ενός θερμού επεισοδίου με την Τουρκία διαδραματίζεται σε κύκλους παράλληλους με αυτά που συνέβησαν το 1995/96 στα Ίμια τότε πρέπει να γνωρίζετε ότι ο σκηνοθέτης και αυτού του επεισοδίου θα είναι κάτοικος Αμβούργου, ο παραγωγός, Βερολίνου, ο σεναριογράφος, Μίνστερ, ο πρωταγωνιστής Λονδίνου, ο κομπάρσος, Αγκύρας και στο ρόλο του νεκρού, θα είναι κάτοικος Αθηνών.
Αν στο αμέσως επόμενο επεισόδιο δείτε σε πρώτο πλάνο τους έξη «αρχαγγέλους» να συσκέπτονται στο παλάτι μαζί με την 85χρονη «καρδερίνα» και στο ακριβώς επόμενο τον Αρχιεπίσκοπο πάσης Ελλάδος να ορκίζει ως Πρωθυπουργό την κόρη του Μητσοτάκη, προϊστάμενη μιας κυβέρνησης «εθνικής συμφιλίωσης» με υπουργό των εξωτερικών την Δέσποινα Δούρου, τότε οφείλετε να μάθετε ότι, το πρώτο πρόσωπο αποτελεί επιλογή του ερωτοβαρεμένου Ronald Pofalla και όλα τα ρέστα, του αφέντη μας στην αποικία, Hans-Joachim Fuchtel.
Aν δε στο μεθεπόμενο επεισόδιο Σας επιτρέψουν, μετά την εκλογή της «σουπιάς» στην θέση της «καρδερίνας», να ξεσκονίσετε πάλι το εκλογικό Σας βιβλιάριο, τότε πάρτε το απόφαση ότι όλοι τους ανεξαίρετα, δεξιοί, κομμουνιστές, σοσιαλ(η)στές και εθνικόφρονες, Σας δουλεύουν από κοινού «ψιλό γαζί»!
..... και αναρωτιόμαστε:
Όταν εμείς, μια μικρή πολιτική οργάνωση με πενιχρά μέσα στην διάθεσή της, είμαστε σε θέση να «ψαρεύουμε» και να διασταυρώνουμε πληροφορίες για πρόσωπα και πράγματα που σχετίζονται με το πολιτικό, στρατιωτικό και το οικονομικό «γίγνεσθαι» και με το «τι μέλλει γενέσθαι» στην Ελλάδα, πόσο μάλλον οι αρχές του κράτους, η κυβέρνηση τα κόμματα της Βουλής, οι εκδότες, οι μεγαλοδημοσιογράφοι και οι ιθαγενείς μεγιστάνες του πλούτου ...!
Από τις αρχές του 2012 είμαστε γνώστες των άνω αναφερθέντων πλάνων, των τρωκτικών που τα επεξεργάστηκαν και των πιονιών που θα κληθούν σύντομα να τα υλοποιήσουν και το Ελληνικό κράτος κάνει πως δεν τα ξέρει; Γιατί δεν αντιδρούν επιτέλους αυτοί οι περιβόητοι «θεματοφύλακες του συνταγματικού τόξου» ή και οι απέναντί τους, «οι εγγυητές της ελπίδας» αλλά συνεχίζουν με πάθος και επιμονή να αρνούνται να πράξουν τα αυτονόητα;
Χάσαμε μήπως κάποιο επεισόδιο και δεν το γνωρίζουμε; Βοηθήστε μας!
Νέα Φιλική Εταιρεία
www.nea-filiki-eteria.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.