Απίστευτο..κρύβουν τις τουρκικές προκλητικές παραβιάσεις.Η σελίδα των Παραβάσεων-Παραβιάσεων δεν ανοίγει..

Κρύβουν τώρα τις τουρκικές προκλητικές παραβιάσεις!"
Με μια πρωτοφανή κίνησή της η κυβέρνηση επιχείρησε χθες να αποκρύψει τις προκλητικές και επικίνδυνες τουρκικές πρακτικές στο Αιγαίο όπου σε μια σειρά γεγονότων, αμφισβήτησαν ευθέως όχι απλά τον Ελληνικό εναέριο χώρο, αλλά απείλησαν τόσο το αεροσκάφος της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας,
Beechcraft 200 Super King Air SX-ECG,  όσο και το αεροσκάφος που μετέφερε τον υπουργό Άμυνας στην Αθήνα.

Αν και η τουρκική προκλητικότητα δημοσιοποιήθηκε από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας με δήλωση που έκανε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ), Βασίλης Αλεβιζόπουλος, ανώτατοι κυβερνητικοί παράγοντες παρενέβησαν προκειμένου να μην λάβει έκταση το θέμα και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ) ως αργά το απόγευμα (τουλάχιστον) παρέμενε …σιωπηλό.
Το αεροσκάφος της πολιτικής Αεροπορία ενώ βρισκόταν στο ύψος της Μυκόνου, είδε να εμφανίζεται δυο φορές μπροστά του τούρκικό μαχητικό αεροσκάφος τύπου F-16, σε τόσο μικρή απόσταση που χτύπησαν τα alarm, πράγμα που σημαίνει ότι βρισκόμαστε τόσο κοντά ώστε να κινδυνεύουμε με σύγκρουση!
Πληροφορίες από την πολεμική Αεροπορία υπεδείκνυαν ότι στο σημείο αυτό εμφανίστηκαν Ελληνικά μαχητικά που ενεπλάκησαν με τους τούρκους πιλότους σε αερομαχία πριν τους αναγκάσουν να αποχωρήσουν.
Αλλά κι άλλα ελληνικά μαχητικά ενεπλάκησαν σε αντιπαράθεση με τουρκικά στο ύψος των Ψαρών όταν οι τούρκοι επεχείρησαν να παρενοχλήσουν το αεροσκάφος που μετέφερε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια.
Τα γεγονότα αυτά καθ’ αυτά δεν αποτελούν μέρος κάποιας νέας φάσης από την πλευρά της Τουρκίας, αποτελεί όμως σίγουρα μια «πρώτη» της Ελληνικής κυβέρνησης η απόπειρα να ρίξει τους τόνους τόσο ώστε να μην ακουστεί η διαμαρτυρία της, μιας και ο,τιδήποτε άλλο θα θεωρείτο «σπαθί» από εκείνο που ο Ν. Δένδιας διαλαλεί αλλά προφανώς δεν … διαθέτει!
Υ.Γ
Και σαν να μη φτάνουν όλα αυτά όταν προσπαθεί να ανοίξει κανείς από το ΓΕΑ τον σχετικό σύνδεσμο Παραβάσεις-Παραβιάσεις που οδηγεί στο ΓΕΕΘΑ.. 
 θα βρεθεί πρό εκπλήξεως...μιας και η σελίδα δεν ανοίγει...


Το ίδιο συμβαίνει όταν προσπαθούμε να ανοίξουμε την σελίδα του ΓΕΕΘΑ.. 

 

Σχόλια