Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014

Απ. Κακλαμάνης:Υπουργείο μπάχαλο το ΥΠΟΙΚ..Δεν ψηφίζω την τροπολογία για εξαίρεση του ΕΝΦΙΑ

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ...

Απ. Κακλαμάνης: «Δεν ψηφίζω την τροπολογία για εξαίρεση του ΕΝΦΙΑ από τη ρύθμιση για τις 100 δόσεις»

Την πρόθεσή του να μην ψηφίσει την τροπολογία με την οποία ο ΕΝΦΙΑ εξαιρείται από τη ρύθμιση για τις 100 δόσεις δήλωσε ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης.

Σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια, ο κ. Κακλαμάνης κατηγόρησε την κυβέρνηση για απαξίωση της Βουλής και πρόσθεσε: «Αυτή η αντίληψη για την απαξίωση της Βουλής επιτρέπει στους δανειστές νόμο που μόλις τώρα ψηφίσαμε να ζητούν τώρα να ψηφίσουμε διαφορετικά. Δεν θέλω να κάνω χαρακτηρισμό διότι δεν θα τιμά όσους το ανέχονται. Αυτό βέβαια δεν θα γίνει, τουλάχιστον από τον ομιλούντα».
Επανέλαβε ότι η ψήφος του στην κυβέρνηση «είναι ψήφος, ουσιαστικά, ανοχής. Η οργή μου σταματά στο μη χείρον που ξέρω τι θα ακολουθήσει».
Ο κ. Κακλαμάνης χαρακτήρισε, μάλιστα, «υπουργείο μπάχαλο» το Υπουργείο Οικονομικών και επέκρινε την κυβέρνηση για τη στάση της απέναντι στο κοινοβούλιο.
«Η τακτική αυτή της κυβέρνησης, να μετατρέψει την ελληνική Βουλή σε σάκο του μποξ της δυσαρέσκειας και της οργής του ελληνικού λαού για τα μέτρα που λαμβάνονται, δεν είναι προφανώς τυχαία», είπε o Απόστολος Κακλαμάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.