Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙ.... ΤΟ ΧΡΕΟΣ "ΔΕΝ ΚΟΥΡΕΥΕΤΑΙ"..

Έψαλλε σήμερα ο κ. Κουμουτσάκος στην τηλεόραση το γνωστό τροπάρι. Με εμφανή όμως μετριοπάθεια: Το χρέος είπε «δεν κουρεύεται», και επανέλαβε το γνωστό «παραμύθι» ότι είναι χρέος προς χώρες της ευρωζώνης κτλ
Ερωτώ ο αφελής....

Κύριε Κουμουτσάκο, ψάξατε και δεν υπάρχει άλλη λύση με την οποία θα σωθεί ο Ελληνισμός από τα αρπακτικά όρνεα της ΕΕ.
Μήπως θα μπορούσατε κ. Κουμουτσάκο να ψάξετε για λύση μέσω της ΕΚΤ (Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα) με την οποία θα μείνει και ο «σκύλος χορτάτος», δηλαδή μεταφορικά η Ελλάδα μας όπως την κατάντησαν, και η «πίττα σωστή».
Δηλαδή να την αποδεχθούν και για δικό τους καλό, και οι χώρες της ευρωζώνης που δήθεν μας έσωσαν καταστρέφοντας μας και καταστρέφοντας εν συνεχεία με την υστέρηση, και τους λαούς τους.
Τελικά καταλάβατε κ. Κουμουτσάκο, ότι γκρεμίσανε το σπίτι Ελλάδα για να φτιάξουν άλλο με τις εγκληματικές αναδιαρθρώσεις – ξεπουλήματα κτλ που βόλευαν και βολεύουν τους απατεώνες .
Ψάξτε για άλλη λύση κ. Κουμουτσάκο, ακόμα και επιστροφή στη δραχμή, προκειμένου να σωθεί η Ελλάδα και πέστε μας την. Και να είστε βέβαιος ότι τότε ο Ελληνισμός θα είναι μαζί σας.
Σχετικά υπενθυμίζονται τα κατωτέρω για τη μεθοδολογία υποδούλωσης και καταλήστευσης της Ελλάδας. Που συνέβησαν για να γίνει πειραματόζωο η Ελλάδα και να καταληστευθεί ο Εθνικός και ιδιωτικός της πλούτος:
1.Υπερχρέωση των Ελλήνων.
Δεν γράφω του Ελληνικού κράτους, γιατί είναι ψεύδος το ότι η Ελληνική οικονομία διέφερε από τις περισσότερες χώρες της ΕΕ, αφού που προ του εφιάλτη ΓΑΠ, είχε έλλειμμα περίπου 5% και χρέος ως προς το ΑΕΠ περίπου μόνον 115%.
2. Παροχές από τον εφιάλτη ΓΑΠ μόλις παρέλαβε την εξουσία, για να μεγαλώσει το έλλειμμα.
Με ματαίως αντιδρώντα τότε τον σήμερα άλλα λαλούντα Απόστολο Κακλαμάνη (κατουρημένες ποδιές όπου κρυβόταν ο Παπακωνσταντίνου κτλ).
3.Επιπλέον, πλασματική ψευδής αύξηση του ελλείμματος από τους ΓΑΠ και Παπακωνσταντίνου, σε συνωμοσία με τον Γερμανό γενικό δ/ντή της Γιουροστάτ. Που αποκαλύφθηκε χάριν στην άξια Ελληνίδα Καθηγήτρια Ζωή Γεωργαντά και άλλους.
4. Ηθελημένη καταστροφή από τον εφιάλτη ΓΑΠ της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας στις αγορές (που μέχρι τους πρώτους μήνες του 2010 μπορούσε να δανειστεί με επιτόκιο όσο περίπου της Γερμανίας.
5. Εξύβριση ως απατεώνα του ίσως καλύτερου λαού του κόσμου. Για να τον κάνει να αποδεχθεί8 την μοίρα που τους επεφύλαξε.
Ο εφιάλτης ξένος (είμαι και εγώ αμερικανός πολίτης κυρία Πελόσυ) προδότης του Ελληνισμού πρωθυπουργός της Ελλάδας ΓΑΠ, που επίσης ούρλιαζε ότι θέλει παγκόσμια κυβέρνηση.
6.Πολύ πριν τον εμπιστευθεί ο καλόπιστος Ελληνικός λαός, ο εφιάλτης ΓΑΠ, είχε συνεννοηθεί με τον Στρος Καν να φέρει το ΔΝΤ στην Ελλάδα και είχε συνεννοηθεί για το πείραμα υποδούλωσης της Ελλάδας και ξεπουλήματος της με τον ανάξιο πρόεδρο των ΗΠΑ Ομπάμα, με τους Γερμανούς κτλ.
7. Δεν εφάρμοσε στη συνέχεια της σύσταση του Στρος Καν για μικρό κούρεμα του προς αγορές χρέους για να σωθεί μετά τις προηγηθείσες καταστροφικές ενέργειες του η Ελληνική οικονομία.
6. Ακολούθησε το μέγα έγκλημα μετατροπής του προς αγορές μη ενυπόθηκου χρέους της Ελλάδας σε χρέος προς τις λοιπές υπάκουες στους φασίστες γερμανούς της Νέας Τάξης χώρες της ευρωζώνης, με δανειακή σύμβαση υποδούλωσης της Ελλάδας, ΔΝΤ, τρόικες, χιλιάδες συμβούλους, μνημόνια κτλ
7. Και με μία γελοία Μαρία Φέκτερ υπουργό οικονομικών της Αυστρίας, να ουρλιάζει, ότι οι Έλληνες πρέπει να λιμοκτονήσουν. Με σιωπούντες τους ημετέρους και αποδεχόμενους την ημετέρα λιμοκτονία.
7. Βασική προϋπόθεση όμως για την καταλήστευση του εθνικού και ιδιωτικού πλούτου ήταν η στη συνέχεια υστέρηση δια της εσωτερικής υποτίμησης. Που κατέστρεψε την Ελλάδα και τώρα καταστρέφει και όλη την ευρωζώνη με πολύ μεγάλες επιπτώσεις και στην παγκόσμια οικονομία.
8.Και με πολλούς ημετέρους «εμβριθείς» οικονομολόγους να αποφαίνονται για καιρό, τώρα οι περισσότεροι βουβάθηκαν, ότι όλα ήταν ωραία και καλά.
9. Την σχεδόν χαριστική βολή μας την έδωσε το PSI του Παπαδήμιου που «υπερηφανεύεται» ότι αυτός τον έφερε, ο χέρι-χέρι, δηλαδή ο κ. Καρατζαφέρης που μετείχε τότε στην κυβέρνηση «εθνικής» σωτηρίας μας, με υπουργούς κτλ.
10.Τότε καταστράφηκαν με το κούρεμα των Ελληνικών ομολόγων τους οι τράπεζες Ελλάδας και Κύπρου, τα ασφαλιστικά ταμεία με το απαράδεκτο κούρεμα των ομολόγων των συνταξιούχων, τα πανεπιστήμια, τα νοσοκομεία, οι μικροκαταθέτες Έλληνες ομολογιούχοι που είχαν εμπιστευθεί το Ελληνικό κράτος κτλ. Και όχι βέβαια ξένες τράπεζες που είχαν φροντίσει να απαλλαγούν από τα ελληνικά ομόλογα.
9. Σήμερα βρισκόμαστε σε μία οικονομία χωρίς κανένα μέλλον, με συνεχή ψεύδη των κυβερνώντων για κάθε χρόνο ανάπτυξη, και με ξεπούλημα του εθνικού και ιδιωτικού πλούτου, με πραγματικούς άνεργους άνω των 3.000.000, με κλείσιμο του μεγαλύτερου αριθμού των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, με ένα γιγαντωθέν δια «σωτηρίας» μας χρέος, και με την επακόλουθη γενοκτονία των Ελλήνων, νέων, μεσήλικων και ηλικιωμένων.
10.Και για «επίλυση» του προβλήματος, σύμφωνα με τις εντολές που πήραν οι υποδουλώσαντες τη χώρα υπάλληλοι της Μέρκελ κυβερνώντες (είναι χάρμα να ακούτε ιδίως τον Χαρβουδέλλη και όλους να επιχειρηματούν), επικαλούνται το έγκλημα τους μετατροπής του χρέους από μη ενυπόθηκο χρέος προς τις αγορές σε ενυπόθηκο χρέος προς τις χώρες της ευρωζώνης.
11.Λέγοντες φαρισαϊκά (κρίμα κύριε Κουμουτσάκο), ότι δεν υπάρχει άλλη λύση παρά να καταστραφεί προφανώς πλήρως η Ελλάδα και ιδίως οι μέλλουσες γενεές, αφού το χρέος προς τις χώρες της ευρωζώνης, λένε, δεν κουρεύεται.  Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.