Να σ’ εξευτελίσει έρχεται Αθήνα ο Νταβούτογλου..κ. Σαμαρά..

Ε Ρ Χ Ε Τ Α Ι ΣΤΗΝ Αθήνα για να σ’ εξευτελίσει ο Νταβούτογλου, κύριε Αντώνη Σαμαρά μας. Για να μας εξευτελίσει όλους κατ’ ακρίβειαν. Προτού καν έρθει, αφ’ εαυτής η ανακοίνωση της επικείμενης άφιξής του -ενώ το «Μπαρμπαρός», οι φρεγάτες κι οι κορβέτες του τουρκικού στόλου αλωνίζουν μέχρι και στα νότια της κυπριακής ΑΟΖ- αποτελεί ΗΔΗ συντελεσθείσα διπλωματική ήττα του Ελληνισμού.
Αμφοτέρων των κρατών του. Και διακύβευση των και δικών σας προσπαθειών για την ελπιδοφόρα Τριμερή Ελλάδος - Κύπρου - Αιγύπτου. Και την επικείμενη Τριμερή με τον Ισραήλ. Εξευτελισμό κι εξουδετέρωση των πρόσφατων Συμπερασμάτων των 28, που ΕΣΥ πέτυχες στην ΕΕ με τον Αναστασιάδη ανήμπορο στο νοσοκομείο και του Ψηφίσματος που οι ημέτεροι ευρωβουλευτές πέτυχαν εναντίον της Τουρκίας στην Ευρωβουλή.
Ε Ρ Χ Ε Τ Α Ι ΣΤΗΝ Αθήνα ο Νεο-Οθωμανός Ισλαμιστής πρωθυπουργός του συνεχιζόμενου 40 χρόνια Αττίλα, για ν’ αξιοποιήσει τα Φοβικά μας Σύνδρομα. Και την υποχωρητικότητα που ξέρει ότι μόνο η Αθήνα του επιδαψιλεύει. Προκειμένου, απ’ την Αθήνα, του ενδιαφέροντος των ΜΜΕ 5 & 6 Δεκεμβρίου, να διακηρύξει για να νομιμοποιήσει διεθνώς, τις νεο-οθωμανικές βλέψεις και τις επιδρομικές απαιτήσεις και τις ένοπλες, διά πολεμικών απειλών, τουρκικές παραβιάσεις, στην κυπριακή και στην ελλαδική ΑΟΖ. Απ’ τις νότιες θάλασσες της Κύπρου, ώς το Καστελόριζο κι απ’ εκεί ώς το… Σούνιο! Ως «διαπραγματεύσιμες διμερείς διαφορές». Και διά διμερών συνομιλιών επιλύσιμα προβλήματα «νομίμων δικαιωμάτων» της Τουρκίας… Στο Αιγαίο, στη Θράκη και στην Κύπρο… Ο και θεωρητικός του νεο-οθωμανικού ηγεμονισμού!
Ε Ρ Χ Ε Τ Α Ι ΣΤΗΝ Αθήνα ο Νταβούτογλου, για να εκφωνήσει από την Αθήνα παγκοσμίως, ιστάμενος δίπλα στον Σαμαρά και στον κ. Βαγγέλη, ότι δεν αναγνωρίζει την Κυπριακή Δημοκρατία. Ότι την εκλαμβάνει και τη μεταχειρίζεται ως Εκλιπούσα. Όπως το ΄χει κάνει εναγκαλιζόμενος τον κ. Βαγγέλη, όταν του επέδιδε το 105σέλιδο της 23ης Ιουνίου στην ΕΕ…
Ε Ρ Χ Ε Τ Α Ι ΣΤΗΝ Αθήνα, αισθανόμενος έναντί της -το ΄χει γράψει ο ίδιος- ως Παλαιστής Βαρέων Βαρών. Πρωτίστως για να βρει τρόπαιο και σωσίβιο για την αποτυχημένη αλαζονική πρακτική των νεο-οθωμανικών του σχεδιασμών. Πρακτική με την οποία εκμηδένισε την περί «μηδενικών προβλημάτων» κομπορρημοσύνη του. Και παρήγαγε την απομόνωση της Τουρκίας απ’ όλους τους άλλους γείτονές της. Τρόπαιο και σωσίβιο που ελπίζει ότι θα του προσφέρει η δειλία των Αθηνών. Τρόπαιο έναντι Συρίας, Ισραήλ, Αιγύπτου, Κούρδων και… πάσης διεθνούς κοινότητας, παντός είδους διεθνούς δικαίου.
Τ Ω Ρ Α ΞΕΡΕΤΕ κύριε Σαμαρά. Θα παρακολουθήσουμε, τρέμοντας, τι θα κάνετε….
ΛΑΖΑΡΟΣ Α. ΜΑΥΡΟΣ
ΕΙΡΗΣΘΩ
Η… ανάλυση του υπ.Εξ. κ. Κασουλίδη είναι άραγε ότι, η Τουρκία «έτσι ξαφνικά» κατέβασε ο νους της να στείλει Οκτώβριο τον στόλο και το «Μπαρμπαρός» στις ΝΟΤΙΕΣ θάλασσες της ΑΟΖ της ΚΔ; Και δεν έκοψε ο δικός μας νους ότι την Τριμερή του Καΐρου θέλησε να φέρει προ τετελεσμένου; Και τι είν’ αυτή η παλαβή ρητορεία που πάντα αρχίζει με το… «εάν η Τουρκία επιθυμεί επίλυση», ενώ και ο ρήτωρ και οι πάντες ΞΕΡΟΥΝ τι πράγματι επιθυμεί ΑΝΕΚΑΘΕΝ η Τουρκία; Δικολαβίστικες, δοκησισοφίες στα 31χρονα του Ψευδοκράτους, στα 40χρονα του Αττίλα και στα 58χρονα των Εκθέσεων Νιχάτ Ερίμ;
Λάζ. Α. Μαύρος

http://www.sigmalive.com

Σχόλια