Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014

Υποτιμητική κερδοσκοπία σε τραπεζικές μετοχές διερευνά η Επ. Κεφαλαιαγοράς. [ Τι γίνεται με τις "επενδύσεις των ταμείων";]


"....αναμένεται τα πρώτα πρόστιμα να επιβληθούν τον Ιανουάριο του 2015."(!)
 [μας δουλεύουν....
  •   ...."Πλιάτσικο" στο Χρηματιστήριο Αθηνών!]
  •  ....ένα σημαντικό τμήμα των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων εξανεμίζεται!] 
 ==ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ - ΜΙΚΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ 

[ΠΗΓΗ "ΑΕΔΑΚ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΏΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ"] 
 ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ 
 =ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ 3ου ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2014 ΚΑΤΑΘΕΣΕΕΙΣ 35,4 εκατομ.(5,04%) + ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ 388,6 εκατομ.(55,26%) + ΜΕΤΟΧΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ 273,4 εκατομ.(38,89%) = ΣΥΝΟΛΟ *697,4 εκατομ. (99,19%) 
*(ΑΠΟΤΊΜΗΣΗ ΤΩΡΑ (Δευτέρα 10/11/2014) € 572,6 )!!!!
 =Χαρτοφυλάκιο & Αποδόσεις 
 Παίζεις χρηματιστήριο ....το ξέρεις; 
Ελληνάκο μου (εργαζόμενε, συνταξιούχε, επαγγελματία, κλπ) που -έξυπνα σκεπτόμενος- δεν έπαιξες στο ΧΑΑ ….όμως φρόντισαν άλλοι γι' αυτό…. φόρτωσαν το ασφαλιστικό σου ταμείο με «κωλόχαρτα» και τώρα παίρνεις (και θα παίρνεις) σύνταξη πείνας ....θα έχεις περίθαλψη «θανάτου. - "Πλιάτσικο" στο Χρηματιστήριο Αθηνών!
 -Το ΧΑΑ καταρρέει ....και μαζί του εξανεμίζεται ένα τμήμα από τα λεηλατημένα και ρημαγμένα "συρρικνωμένα" αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων. - ....το χειρότερο είναι ότι η κυβέρνηση, η αντιπολίτευση, οι πολιτευόμενοι εν γένει, οι θεσμοθετημένοι ελεγκτικοί μηχανισμοί, τα συνδικάτα, τα ΜΜΕ και η κοινωνία(!) ....σιωπούν, δεν βλέπουν, δεν ακούνε τίποτε. 
Φοβούνται να ασχοληθούν -μη τυχόν και "παρεξηγηθούν"- ....από τότε που ο ανεύθυνος-ξενόδουλος (χειρότερος από ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους) πρωθυπουργός, είπε το περίφημο "ας πρόσεχαν!" αποποιούμενος έτσι κάθε πολιτική και ποινική ευθύνη! ....από τότε το "γκουβέρνο" την ίδια αντίληψη διαχέει στην κοινωνία ....μόνο που δεν κάνει -εναλλακτικά- δυο σημαντικά βήματα ή να κλείσει το "κάγκελο" ή να "αποκλείσει" -δια νόμου- τα ταμεία να τοποθετούν τα αποθεματικά τους σ' αυτό. [ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.