Σάββατο, 1 Νοεμβρίου 2014

Ενας μόνο τρόπος υπάρχει να φύγει το Barbaros από την Κυπριακή ΑΟΖ...

Ενας μόνο τρόπος υπάρχει να φύγει το Barbaros από την Κυπριακή ΑΟΖ..
Επειδή υπάρχει πολύ κίνδυνος οι πολιτικές ηγεσίες Κύπρου και Ελλάδας να...''σκίσουν κανένα καλσόν'' αντιμετωπίζοντας με χαζο...''δηλώσεις'' (γιά εσωτερική κατανάλωση) την Τουρκία και...''απειλές'' ότι θα... ''αποχωρήσουν από τις 36χρονες συνομιλίες'', μία μόνο λύση υπάρχει γιά να φύγει το Barbaros: 

Να στείλουν ένα ψαροκάϊκο κοντά του, με τον 'Αδωνι πάνω, ο οποίος κρατώντας μία...''ντουντούκα'' να τους μιλά, ουρλιάζοντας. 
Σημ.: Οι κύριοι Κασουλίδης (δεξιά) και Βενιζέλος στην φωτογραφία, υποδύονται τους υπουργούς Εξωτερικών, με τους οποίους οι 'Ελληνες, σε Ελλάδα, Κύπρο, Ομογένεια, δεν ξέρουν αν πρέπει να γελάνε ή να θλίβονται. 
Η παρουσία φρεγάτας και υποβρύχιου της Ελλάδας στην ανατολική Μεσόγειο, δεν έχει σχέση με το Barbaros, παρά τις ''φιλότιμες προσπάθειες'' από ''κρατικοδίαιτα παπαγαλάκια'' να συνδέσουν τα δύο θέματα. Να και η σχετική δήλωση Ευάγγελου ''Μπενίτο'' Βενιζέλου στην Λευκωσία (29 Οκτ.): «Υπάρχει πολύ σημαντική συμμετοχή της Ελλάδας στην αποστολή του ΟΗΕ στο Λίβανο και μας ζητήθηκε από πλευράς ΟΗΕ, λόγω και της κρίσης στην περιοχή, να έχουμε αναβαθμισμένη παρουσία σε επίπεδο ενδεχομένως (με την παρουσία) φρεγάτας και μετέχουμε στην επιχείρηση του ΝΑΤΟ με υποβρύχιο» 
http://www.kalami.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.