Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014

Εξαθλίωσαν τους στρατιωτικούς..τους διαπόμπευσαν..τους δίνουν 10 ευρώ..και ο Κυρτσος ζητάει να τα πάρει πίσω η κυβέρνηση..

Να πάρουν πίσω ακόμη και τα ελάχιστα που δόθηκαν ως διόρθωση στους στρατιωτικούς ζήτησε με έμφαση ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος! 
Σε τηλεοπτική του εμφάνιση στον ΣΚΑΙ ο κ.Κύρτσος είπε ότι η κυβέρνηση...
“οφείλει να πάρει οριζόντια μέτρα 5 δις”!!! Και γι΄ αυτό χαρακτήρισε “λάθος που δόθηκαν τα χρήματα στους ένστολους και τους δικαστικούς»!
Επί της ουσίας πρότεινε να μην εφαρμόζονται οι δικαστικές αποφάσεις, γιατί βλάπτουν την οικονομία και πρόσθεσε ότι «με βάση το Σύνταγμα του (δεν ξέρω πότε) θα διαχειριστούμε το ολοκληρωτικό οικονομικό αδιέξοδο;».
 

Υ.Γ
Δεν φτάνει που τσεπώνει καμιά 20 χιλιάρικα ο Κύρτσος μας κάνει και μαθήματα δημοκρατίας...
Ζητάει στην ουσία κατάργηση της δικαιοσύνης...
Δεν φτάνει που εξαθλίωσαν τους στρατιωτικούς.. τους κατάκλεψαν χιλιάδες ευρώ με άδικα,ρατσιστικά και παράνομα μέτρα..
Δεν φτάνει που οι συντάξεις τους πετσοκόφτηκαν μέχρι 63%...
τους διαπόμπευσαν καθημερινά στα κανάλια..
τους δίνουν ως αναδρομικά 10 ευρώ μέσο όρο..
και ο Κύρτσος ζητάει να τα πάρει πίσω η κυβέρνηση..
Σας τα χαρίζουμε κ. Κύρτσο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.