«EΜΠΡΗΣΤΙΚΟΣ» Ο «ΒΕΖΙΡΗΣ»: «ΚΑΝΑΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ»


«EΜΠΡΗΣΤΙΚΟΣ» Ο «ΒΕΖΙΡΗΣ»: «ΚΑΝΑΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ»
Α.Νταβούτογλου προειδοποιεί την διεθνή κοινότητα: «Μην τολμήσετε να ενοχλήσετε το Barbaros»
Παρατηρώ ότι «αμαρτία εξομολογημένη ουκ έστιν αμαρτία». Τι εννοώ;;

Οι κατωτέρω φωτογραφίες  μου θύμισαν τις δηλώσεις της ευρωβουλευτού Κύπρου κυρίας Ελένης Θεοχάρους για τον Ευάγγελο μας.
Και τι δείχνουν οι φωτογραφίες;;
11189

Ahmet Davutoglu, Evangelos Venizelos

f50c11f3af7e4b42a33f5e24706f9a72_XL

Προφανώς δείχνουν ύψιστη προσέγγιση των δύο ανδρών σε λίαν προχωρημένο στάδιο. Να θυμίσω, ότι παρόμοιες φωτογραφίες του Ευάγγελου μας με τον Γιούνκερ, οδήγησαν στη σημερινή μας «ευτυχία» και σωτηρία».
Και όντας, λόγω ελαφράς γρίπης, ολίγον πυρετωμένος, ας μου επιτραπούν, χωρίς να υπονοώ οτιδήποτε, απλά να ερωτήσω τα εξής:
1.Είναι δυνατόν ο Ευάγγελος μας, λόγω της μεγάλης φιλίας του με το Βεζύρη Νταβούτογλου, να μην είχε ενημερωθεί για τη νέα εισβολή καταπάτησης από την τουρκία της ΑΟΖ της Κύπρου;;
2.Και εάν εγνώριζε, ο Ευάγγελος μας (που με την στάση του σιωπηλής αποδοχής της λεκτικής κατάργησης της Κυπριακής Δημοκρατίας από τον κουμπάρο μας Ερτογάν προκάλεσε την «έκρηξη της κ. Θεοχάρους), ποιοι άλλοι επίσης γνώριζαν εν Ελλάδι, Κύπρω και αλλού;;
3.Και εάν και άλλοι γνώριζαν, μήπως όσα συμβαίνουν αποτελούν μέρος «συμφωνημένης» λύσης από ημετέρους «πατριώτες» λάτρεις του νεοθωμανισμού έστω και τζιχαντιστικού;;
4.Και μήπως κυρία Θεοχάρους, αυτός είναι και ο λόγος της «βουβαμάρας» της επίσημης ΕΕ;;
Θα μου πείτε βεβαίως. Είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα; Απαντώ:
Όποιος γνωρίζει την ιστορία του Κυπριακού, αντιλαμβάνεται ότι μπορεί και αυτά να συμβαίνουν και χειρότερα. Ερήμην των Ελληνικών λαών Ελλάδας και Κύπρου.
Εύχομαι να λανθάνω, αλλά πιστεύω το αντίθετο, μετά από όσα γνωρίζω ότι συνέβησαν διαχρονικά εναντίον του Ελληνισμού της Κύπρου και γενικότερα του Ελληνισμού, από ανάξιες Ελληνικές ηγεσίες.
Με ίσως μοναδική εξαίρεση τον πατριώτη δολοφονηθέντα ως λέγεται, «εθνικιστή» Στρατηγό Παπάγο.  Ευριπίδης Μπίλλης

Σχόλια