Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014

Έτσι βολεύονται τα "δικά μας παιδιά"...ο Κουμουτσάκος με υπογραφή Βενιζέλου, επανήλθε στην ενεργό διπλωματική υπηρεσία !!!

Με απόφαση, που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ ΤΕΥΧΟΣ ΤΡΙΤΟ Αρ. Φύλλου 1383, 14 Οκτωβρίου 2014, επανήλθε στην ενεργό διπλωματική υπηρεσία ο πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ και σήμερα επικεφαλής του τομέα πολιτικού σχεδιασμού, Γιώργος Κουμουτσάκος, ....
ακολουθώντας τα βήματα του Πάνου Μπεγλίτη. Κανείς δεν θα μπορούσε να συμφωνεί με αυτές τις ενέργειες, που καθιστούν την διπλωματική υπηρεσία ενός τύπου ίδρυμα όπου ο καθένας μπαίνει και βγαίνει κατά το δοκούν, χάνοντας το σημαντικότερο στοιχείο της διπλωματίας: τη συνέχεια…
Αυτοδίκαιη επάνοδο χαρακτήρισαν το βόλεμα του κ. Κουμουτσάκου...
Δείτε και διαβάστε την σχετική απόφαση για τον κ. Κουμουτσάκο.. 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
(1)
Με την υπ’ αριθμ. Π7Σ−41616/1.10.2014 διαπιστωτική πράξη του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Εξωτερικών, που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 56 του Συντάγματος και τις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 18 του Ν. 1735/1987, όπως αυτές έχουν αντικατασταθεί με τη διάταξη της παρ. 1 του άρθρου 12 του Ν. 3231/2004 «Εκλογή Βουλευών» (ΦΕΚ 45/Α΄/11.2.2004), διαπιστώνεται η αυτοδίκαιη επάνοδος στην ενεργό υπηρεσία του Γεωργίου Κουμουτσάκου του Σπυρίδωνος, πρώην μονίμου υπάλληλου του Διπλωματικού Κλάδου του Υπουργείου Εξωτερικών με βαθμό Συμβούλου Πρεσβείας Α΄, από 29−09−2014, ημερομηνία υποβολής της αιτήσεώς του για επάνοδο στην Υπηρεσία, η οποία υποβλήθηκε εντός της αποκλειστι ής προθεσμίας των τριών (3) μηνών από τη λήξη της θητείας του ως Βουλευτή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την 01−07−2014. Ο ως άνω υπάλληλος τοποθετείται στην οικεία επετηρίδα, μετά το Σπυρίδωνα Ξανθόπουλο και πριν την Ελένη Παπαγιάννη, με διανυθέντα χρόνο υπηρεσίας στο βαθμό του Συμβούλου Πρεσβείας Α΄ δύο (2) χρόνια, δέκα (10) μήνες και τρεις (3) ημέρες. Ο χρόνος από την παραίτησή του μέχρι την επάνοδό του στην Υπηρεσία δε θεωρείται χρόνος πραγματικής υπηρεσίας.
(Αριθμ. βεβ. ΥΔΕ στο ΥΠΕΞ: 15479/2.10.2014). (Αριθμ. βεβ. εγγραφής στο Μητρώο Μισθοδοτούμενων Ελληνικού Δημοσίου: 5752176422/7.10.2014) .
Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.