Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2014

Πρώην Χριστιανός και νυν Τζιχαντιστής απειλεί: «Θα κόψουμε τα κεφάλια όλων των Δυτικών» (ΒΙΝΤΕΟ)


Πρώην Χριστιανός και νυν Τζιχαντιστής απειλεί: «Θα κόψουμε τα κεφάλια όλων των Δυτικών» (ΒΙΝΤΕΟ)Από το φως στο σκοτάδι… Από τον Χριστιανισμό στο Ισλάμ… Και ιδού τα σαθρά αποτελέσματα… Ο 20χρονος Abu Abdullah al-Britani, μεγάλωσε στο Λονδίνο σαν Χριστιανός και στη συνέχεια προσηλυτίστηκε στο Ισλάμ. Από τον Δεκέμβριο του 2013, αφού πλέον ανήκει στους τζιχαντιστές, συμμετέχει στις πολεμικές εργασίες στη Συρία.

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο Al-Britani απειλεί τη Δυτικούς, απορρίπτοντας τους ως «μαριονέτες και αποστάτες». «Σας περιμένουμε στο Dabiq. Σας περιμένουμε στο Ιράκ, ώστε να συμμετάσχετε στη συμμαχία κατά των απίστων, διότι οι άπιστοι δεν θα σας βοηθήσουν. Θα πάρουμε τα όπλα τους ως λάφυρα και αυτοί οι άνθρωποι θα πεθάνουν. Θα κόψουμε τα κεφάλια όλων των δυτικών…»
Και δεν σταματά εκεί και προτρέπει τη Δύση να στείλει χερσαία στρατεύματα σε Ιράκ και Συρία, με την υπόσχεση «θα σκοτώσουμε κάθε στρατιώτη. Θα κόψουμε τα κεφάλια των Αμερικανών, κεφάλια των Γάλλων, θα κόψουμε τα κεφάλια οποιοδήποτε έρθουν να μας πολεμήσουν»


hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.