Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014

ΜΠΕΝΙ ΚΑΙ ΓΑΠ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!!! ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΚΑΘΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ… Τα βρήκαν Μπέννυ-Γιώργος και απομακρύνεται το ενδεχόμενο να προχωρήσει στη δημιουργία κόμματος ο Γιώργος Παπανδρέου. Οι δύο ισχυροί άνδρες του ΠΑΣΟΚ κατανόησαν πως η κόντρα μεταξύ τους δεν έχει ουσία στην παρούσα φάση, καθώς τους αποδυναμώνει και τους δυο η αντιπαράθεση και τους «μηδενίζει» στα «μάτια» της κοινής γνώμης .

Έτσι, αποφάσισαν κοινή κάθοδο –ενόψει και εκλογών- ενώ τη συμφωνία επισφράγισαν και τα σχετικά ανταλλάγματα. Το κρίσιμο πολιτικό «ντηλ» έγινε πριν 2 εβδομάδες και πραγματοποιήθηκε σε ουδέτερο έδαφος…
Η συμφωνία προβλέπει ο Γιώργος Παπανδρέου να κατέλθει στη Β’ Αθηνών (εκλέγεται χωρίς σταυρό εξαιτίας του ότι διετέλεσε Πρωθυπουργός) ενώ άμεσα δίδει τέλος στις φήμες και τα σενάρια. Παράλληλα , σταματά και την οργανωτική προσπάθεια για τη δημιουργία νέου σχήματος το οποίο θα μπορούσε να αποστερήσει απ το ΠΑΣΟΚ τουλάχιστον τους μισούς του βουλευτές.
Από την άλλη ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει στα χέρια του τα έγγραφα με τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ τον καιρό της παντοδυναμίας Παπανδρέου και φαίνεται να ξέρει πολλά και ίσως να μπορεί να αποδείξει και περισσότερα…
Στο μεταξύ , αναστάτωση επικρατεί στη λίστα του ΠΑΣΟΚ για τη Β’ Αθήνας όπου αν το ΠΑΣΟΚ κινηθεί στα ίδια εκλογικά επίπεδα, τότε μάλλον εκλέγονται μετά τον Γ. Παπανδρέου, η Φώφη Γεννηματά και ένας εκ των Λοβέρδου η Χρυσοχοίδη!!
Η προσωρινή- η παρατεταμένη – εκεχειρία δείχνει ότι έπεσαν οι τόνοι , ότι «πάγωσαν» οι επαφές για συγκέντρωση στελεχών και βουλευτών από την κεντροαριστερά και την κεντροδεξιά , ενώ ο επικοινωνιακός «θρίαμβος» της Κρήτης για τον Γ. Παπανδρέου ήταν η ….δεξίωση για τη συμφωνία….

Βέβαια, εκείνοι που ξέρουν – είτε από το ένα πράσινο «στρατόπεδο» η το άλλο πράσινο μετερίζι- επιμένουν ότι η εκεχειρία είναι εύθραυστη, προσωρινή και χωρίς καμία βάση: «Δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη στα λόγια τους-τόνισε πρώην υπουργός εξ απορρήτων του Γιώργου αλλά εσχάτως συνεργάτης του Βενιζέλου – . Θα «πλακωθούν» και πάλι μόλις τους δοθεί η παραμικρή αφορμή!!…».

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.