Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014

Τώρα και τσάι της Γεωργίας Σαμαρά..προς άγρα ψήφου εμπιστοσύνης..

Ελάτε για τσάι!
Η πρόσκληση προς τις συζύγους των βουλευτών της ΝΔ φέρει την υπογραφή Γεωργία Σαμαρά.
Η σύζυγος του Πρωθυπουργού προσκαλεί τις συζύγους των βουλευτών της ΝΔ
στην οικία της στην οδό Εμμ. Μπενάκη…
το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι για ένα τσάι με κουλουράκια και κέικ.
Πρόκειται για μια ασυνήθιστη κίνηση της συζύγου του Πρωθυπουργού που επιθυμεί να γνωρίσει τις συζύγους των βουλευτών.
Δεν γνωρίζω αν σκοπεύει να προσκαλέσει και τους συζύγους των γυναικών βουλευτών, αλλά, όπως μου είπαν, πρόκειται για… γυναικοπαρέα. Το εντυπωσιακό είναι ο χρόνος που επέλεξε η Γεωργία Σαμαρά να προσφέρει τσάι στις κυρίες: την ώρα της εκδήλωσης για τα 40 χρόνια της ΝΔ στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.