Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014

«Ακροδεξιά η αντίληψη περί διαπλοκής» και διαφθοράς!... Έλεγε ο Κ. Σημίτης στην Βουλή.

- Από την μια μεριά όλα τα κόμματα -πλην ΚΚΕ- "συνομολογούσαν" (Νοέμβριος 1999) ότι υπάρχει διαπλοκή και διαφθορά, ο Σημίτης "έκανε τον Κινέζο" και προσπαθούσε να "πετάξει το μπαλάκι" στον Κ. Καραμανλή ....
που -τουλάχιστον μέχρι εκείνη την στιγμή- δεν είχε ακόμα κριθεί πολιτικά.
Δυστυχώς όμως ο "περήφανος" λαός λίγους μήνες αργότερα τον ξανάκανε -με μικρή διαφορά ψήφων- πρωθυπουργό!
[ Ας όψονται κάποιοι ξεπουλημένοι μεγαλο-συνδικαλιστές.]
- Ο πρόεδρος της N.Δ Κ. Καραμανλής, στην συζήτηση περί διαπλοκής ....έδωσε όνομα και στοιχεία για παράνομες συμβάσεις ....και χαρακτήρισε «λυπηρό και επικίνδυνο το φαινόμενο της άγνοιας -εσκεμμένης ή όχι- του πρωθυπουργού».
«Δεν είστε κουτός ούτε άπειρος» είπε επί λέξει ....«Yπάρχουν διαπλεκόμενοι πολιτικοί και όχι διαπλεκόμενα συμφέροντα...."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.