Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

κ.Σαμαρά…οι νέοι μας που περιμένουν δουλειά θα έχουν γεράσει, αναμένοντας την «ανάπτυξη» σας



Τώρα που Γαλλία και Ιταλία, αν δεν αλλάξει η νεοφασιστική πολιτική της Μέρκελ, θα προκαλέσουν το τέλος του ευρώ και ίσως της νεοταξικής «δημοκρατικής» ΕΕ, επαληθεύθηκε σε όσα είχε επισημάνει και σε όσα είχε προβλέψει ο αείμνηστος ανθρωπιστής Νομπελίστας οικονομολόγος Maurice Allais.
Tώρα όπου ο κ. Σαμαράς άρχισε πάλιν τις «αλήθειες» του (μερικοί παραμύθι τις λένε, των οποίων υπάρχει πλήρης καταγραφή) για ανάπτυξη κτλ. Το κτλ πάντα προεκλογικά και ποτέ μετεκλογικά….

Θυμηθείτε σχετικά την προεκλογική του δέσμευση-υπόσχεση επαναδιαπραγμάτευσης του χρέους, που έγινε μετεκλογικά άνευ αιδούς και απαράδεκτα για πρωθυπουργό, «συνεχής» διαπραγμάτευση κτλ.
Επίσης ο κ. Σαμαράς μας θυμίζει κάποιον που τον καταληστεύσαν και τον άφησαν με ένα ευρώ και όταν τα έκανε δύο, υπερηφανευόταν ότι διπλασίασε την περιουσία του.
Κύριε Σαμαρά, αν τα 5 χρόνια είχαμε κάθε χρόνο κατά μέσο όρο 5% ύφεση και τώρα λέτε και κανείς βέβαια δεν σας πιστεύει (μόνον τα παπαγαλάκια σας) ότι θα έχουμε φέτος ανάπτυξη 2%, πόσα χρόνια θέλουμε για να φτάσουμε εκεί που ήμασταν προ της «σωτηρίας» μας;;
Απλή αριθμητική πράξη λέει, ότι αν πράγματι θα έχουμε 2% φέτος ανάπτυξη και συνεχίζαμε να έχουμε κάθε χρόνο 2%, τότε σε 13 περίπου χρόνια θα φτάναμε εκεί που ήμασταν πριν μας «σώσουν οι τροϊκανοί σας και οι λοιποί σας (η στρατιά που ως λέγεται σας διατάζουν, η προβαίνουν σε «αξιολόγηση» των «ιθαγενών Ελλήνων).
Δηλαδή οι νέοι μας που περιμένουν δουλειά θα έχουν εν τω μεταξύ γεράσει, αναμένοντας την «ανάπτυξη» σας.
Άστε που εσείς ως γνωστόν ανάπτυξη λέτε τα ξεπουλήματα και ποτέ μα ποτέ δεν μας είπατε εδώ και 3 χρόνια ένα συγκεκριμένο παράδειγμα πραγματικής ανάπτυξης, που θα το είχατε κάνει βούκινο αν υπήρχε. Μόνον τη ΝΟΚΙΑ είπατε που επειδή δεν το επαναλάβατε μάλλον δεν έγινε ούτε αυτή.  Ευριπίδης Μπίλλης

Σχόλια