Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014

Ποιος Ομπάμα, ποιες ΗΠΑ και ποιο ΝΑΤΟ… Ο Τζήμερος δείχνει τον δρόμο για την εξαφάνιση των Τζιχαντιστών…

Δείτε τι έγραψε:

Στο Κομπάνι κρίνεται η αποτελεσματικότητα της Δυτικής επέβασης. 

Ο βασανισμένος λαός του Κουρδιστάν είναι εγκλωβισμένος ανάμεσα σε έναν κλασικό Τούρκο...
«μπαμπέση» και στους υπάνθρωπους του ISIS. O Ερντογάν λέει καμιά παρόλα δήθεν συμπαράστασης τους υπερασπιστές του Kobane, έτσι για ξεκάρφωμα, αλλά τρίβει τα χέρια του που τα κτήνη κάνουν τη βρώμικη δουλειά για λογαριασμό του. Εκεί η Δύση πρέπει να εξαντλήσει το οπλοστάσιό της. Το Kobane δεν πρέπει να πέσει στα χέρια των κτηνών.
Οι βόμβες νετρονίων είναι μια πολύ καλή επιλογή. Σε όλο το μέτωπο των ισλαμοφασιστών έπρεπε να βρέχει βόμβες νετρονίων. Αύριο το πρωί θα είχαμε τελειώσει.

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.