Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014

Ο ΕΜΠΟΛΑ..ΟΙ "ΑΡΜΟΔΙΟΙ" ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΦΎΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ

Σήμερα στον ΑΝΤ1 στην εκπομπή του κ. Παπαδάκη, παρουσιάστηκε η Πρόεδρος του Δ.Σ. ΚΕΕΛΠΝΟ κ. Κρεμαστινού.
Σε ερώτηση για τα λαμβανόμενα μέτρα, ουδέν συγκεκριμένο, ανέφερα. Ούτε αν γίνεται κάτι στα αεροδρόμια (θερμομέτρηση από μακριά) για τους έχοντες διαβατήρια των αφρικανικών χωρών με κρούσματα, που φτάνουν απ’ ευθείας (αλλά ίσως και έμμεσα στην Ελλάδα), ούτε τίποτε.

Μηδέν εις το πηλίκιο, ως θα έκλεγε ο πρώτος «σωτήρας» μας συμμαθητής του νυν «σωτήρα» μας κ. Σαμαρά.
Το τραγικά αστείο ήταν η φωτογραφία ενός μικρού μάλλον λυόμενου, όπου έχει αποφασιστεί να μεταφέρονται τα εξακριβωμένα περιστατικά.
Όσον αφορά τους αθρόως και λαθραίως αφικνούμενους λαθραίους, από θάλασσα και ξηρά, η «γνωστή» Οργάνωση γιατροί του κόσμου, με τον πρόεδρο της μας «διαβεβαίωσε» ότι «ουδείς κίνδυνος» υπάρχει, αφού για φτάσουν στη χώρα μας, ως είπε, περνά χρονικό διάστημα πολλαπλάσιο του χρόνου εκκόλαψης του ιού, και συνεπώς είπε, τυχόν άφιξη προσβληθέντα θα επισημαίνεται, στα «άριστα» οργανωμένα κέντρα υποδοχής.
Δεν μας είπε τι θα γίνει με το ξέφραγο αμπέλι της χώρας μας, αν φτάσουν για οποιοδήποτε λόγο προ της παρέλευσης του χρόνου επώασης του ιού.
Προφανώς εν τη φιλανθρωπική επιθυμία του αξιότιμου προέδρου των γιατρών του κόσμου, η χώρα μας πρέπει να συνεχίσει να είναι η χαβούζα λαθρομεταναστών της Ευρώπης, ακόμα και με τον Έμπολα.
Η λύση όμως είναι απλή. Μετά από κατάλληλη προειδοποίηση αρκετού χρόνου, να φυλάσσονται αυστηρά τα σύνορα και να μην επιτρέπεται με κανένα τρόπο, ακόμα και με τη χρήση όπλων, η εισβολή στην Ελλάδα λαθραίων, τζιχαντιστών, με Έμπολα κτλ. Αν και έμμεσα σχετικό, δείτε τι κάνει η τουρκία στα σύνορα της με Κομπάνι, όπου απαγορεύει ακόμα και την έξοδο Κούρδων.
Θα πρέπει οι «φιλάνθρωποι» νεοταξικοί να αντιληφθούν ότι η σωτηρία των Ελλήνων από μία τρομερή θανατηφόρα επιδημία δεν χωρά προδοτικές «ψευτοφιλανθρωπίες» που και χωρίς τον Έμπολα έχουν βλάψει ανεπανόρθωτα ίσως τον Ελληνισμό. Που οδεύει σε εξαφάνιση ως έθνος. Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.