Ποιοι πολιτικοί, διπλωμάτες και ιεράρχες διέγραψαν πορεία προδότη για την Ορθόδοξη εκκλησίαΗ Μπακογιάννη έφερε τα πάνω κάτω στην Ιορδανία και με τις ισχυρές της σχέσεις με το παλάτι φρόντισε να εισχωρήσει στο πατριαρχείο Ιεροσολύμων μέσω του Αρίσταρχου Κωνσταντίνης αρχιγραμματέα του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων κι έτσι να είναι εις γνώση της ότι έγγραφο κινείται έτσι ώστε να μπορεί να παρέμβει όταν θα ερχόταν εκείνη η ώρα.

Η Ντόρα Μπακογιάννη μάλιστα έχοντας επίσης πολύ καλές σχέσεις με το παλάτι της Ιορδανίας λόγω συναλλαγών και συνεργασιών φρόντισε να στρέψει και από εκεί το κλίμα εναντίον Ειρηναίου ώστε να μη βρει ποτέ το δίκιο του για τις αγοραπωλησίες που τον κατηγορούσαν ότι έκανε.
Τον έκλεισε σε ένα κλουβί ρίχνοντας τριγύρω του τους γύπες να τον κατασπαράζουν.

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ο πατέρας .Οι σχέσεις του με τον Σιμόν Πέρες έγιναν αδελφικές την εποχή που ήταν ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός . Τότε αναγνωρίστηκε το κράτος του Ισραήλ από την ελληνική κυβέρνηση και ο Πέρες ορκίστηκε αιώνιος φίλος Μητσοτάκη.
Όταν ήρθε η ώρα να φάνε τον Ειρηναίο επειδή όπως είχε είπε ο ίδιος ο Μητσοτάκης ο Ειρηναίος είναι κουτσό άλογο» και δεν πουλάει στους εβραίους έστειλε τον Παναγιώτη Σκανδαλάκη υφυπουργό εσωτερικών της Ελλάδας και δικό του παιδί να πάει στα Ιεροσόλυμα. Σε συνεργασία με την Ελένη Σουρανή, διπλωμάτη, ανακάτεψαν τους αγιοταφίτες και έριξαν τον Ειρηναίο παραδίδοντας τα πάντα μέσω του νέου Πατριάρχη Θεόφιλου στους εβραίους.
Τότε στην προσπάθεια αυτή μπήκε και ο Θέρος που με την ισχυρή του δυναμική στην Αμερική και τις πρακτορικές του σχέσεις εξασφάλισε την κυριαρχία των εβραίων στο Πατριαρχείο .
Πατήρ Αλέξανδρος Καρλούτσος από το οικουμενικό πατριαρχείο. Ο άνθρωπος με τις ισχυρές σχέσεις και άρρηκτους δεσμούς με την Κοντολίζα Ράις τον Μπους, τον Ομπάμα και άνθρωπος της CIA. Έχει τη δύναμη να ανεβάζει να κατεβάζει και να εξαφανίζει όποιον πνευματικό ηγέτη προσφέρει στην ορθοδοξία. Ήταν αυτός που διέταξε να γίνει οικουμενικός Πατριάρχης ο Βαρθολομαίος . Έπαιξε σημαντικό ρόλο στην θέση που τήρησε ο οικουμενικός στο θέμα της έκπτωσης Ειρηναίου και αμέσως σταμάτησαν να τον μνημονεύουν ως Πατριάρχη οπότε και άρχισε το ξέφτισμα της εικόνας της ορθοδοξίας σε ένα από τα πιο νευραλγικά της πόστα.

hellasforce.com