Η εκκολαπτόμενη «λύση του Κυπριακού» αυτή τη «φιλοσοφία» έχει: την κατάργηση της μνήμης για τα τουρκικά εγκλήματα και την κατάπτωση του διεθνούς δικαίου

Αγαπητοί συμπατριώτες,
Για να κρίνει κανείς τα επιεικώς περίεργα συμβαίνοντα για την Κύπρο, και επειδή δεν μπορεί κανείς να έχει τις απόρρητες πληροφορίες του τι συμβαίνει θα πρέπει να στηριχθεί σε υπάρχοντα δεδομένα που οδηγούν σε ορισμένα συμπεράσματα, που μπορεί να εξαχθούν. Το θέμα, δεν είναι κομματικό αλλά εθνικό και μάλιστα θέμα συνέχισης της ύπαρξης του Ελληνισμού στην Κύπρο.

Και ό,τι αναφέρεται δεν έχει άλλου είδους στόχο.
Έτσι αναφέρονται τα υπάρχοντα στοιχεία, μετά και πριν τις τελευταίες Προεδρικές εκλογές, και καλείστε μόνοι σας να εξάγετε τα συμπεράσματα σας. Που υπενθυμίζω τα στοιχεία αυτά είναι:
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
Μετά την εκλογή του κ. Αναστασιάδη, είχαμε πρώτα την υποδούλωση της Κύπρου και τη δήμευση των καταθέσεων των Ελλήνων της Κύπρου σύμφωνα με προϋπάρξασες της εκλογής του κ. Αναστασιάδη νεοταξικές του δεσμεύσεις του (δείτε το κατωτέρω πριν τις τελευταίες προεδρικές εκλογές).
Υπενθυμίζω τις εις τη συνέχεια δηλώσεις αυτού του ανεκδιήγητου Αβέρωφ Νεοφύτου, νυν προέδρου του κόμματος του Δημοκρατικού Συναγερμού του κ. Αναστασιάδη, για μεταφορά του φυσικού αερίου της Κύπρου μέσω τουρκίας.
Που τις επανέλαβαν συντονισμένα εν Ελλάδι φανεροί και μη υποστηρικτές νεοταξικής Ανανιακής λύσης του Κυπριακού....
Αισθανθήκαμε «υπερηφάνεια» όταν ο γνωστός φιλέλληνας Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν μας έκανε την τιμή να επισκεφθεί την Κύπρο. Ξεχνώντας ότι αν και φιλέλληνας είναι πριν από όλα υπέρ των συμφερόντων των ΗΠΑ.
Προφανώς ο Τζο Μπάιντεν επισκέφθηκε τον κ. Αναστασιάδη για κάποιο ύψιστο θέμα που προφανώς αφορούσε τη λύση του Κυπριακού και το φυσικό αέριο της Κύπρου και όχι για να πιούν καφέ.
Ως έκανε ο γνωρίζων Νταβούτογλου που κάλεσε πρόσφατα τον κ. Σαμαρά να πιουν καφέ στην κατεχόμενη Κερύνεια, όχι μάλλον από θρασύτητα, αλλά μετά την αποδοχή κάποιας «συμφωνίας» για επίλυση του Κυπριακού που είχε προηγηθεί.
Υπενθυμίζω προηγηθείσα επίσκεψη του νυν Πρωθυπουργού της τουρκίας Νταβούτογλου στον ΥΠΕΞ του κ. Σαμαρά, Ευάγγελο Βενιζέλο, με πολύ «συγκινητικές» φωτογραφίες, υποθέτω μετά συμφωνία τους για «επίλυση» του Κυπριακού, αντίστοιχη αυτής του Τζο Μπάιντεν με τον κ. Αναστασιάδη.
Μετά από όλες αυτές τις διαβουλεύσεις, ακολούθησαν οι ειλικρινείς προφανώς με βάση τα ανωτέρω, αλλά βιαστικές δηλώσεις του ισλαμοφασίστα Ερτογάν, ότι πλέον δεν υπάρχει Κυπριακή Δημοκρατία. Με αποκαλυπτική σιωπή της Σαμαρικής κυβέρνησης της Ελλάδας και αν ενθυμούμαι καλώς με σχεδόν σιωπή του κ. Αναστασιάδη.
Πριν λίγες μέρες είχαμε τις απαράδεκτες για μας αλλά για το συμφέρον των ΗΠΑ όπως αυτές το αντιλαμβάνονται, δηλώσεις της Αμερικανίδας νεαράς αναπληρωτού εκπροσώπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Μαρί Χαρφ, που είπε περίπου, να μοιραστούμε τα κοιτάσματα της Κύπρου με την Τουρκία. Δείτε το προτελευταίο συνημμένο.
Των δηλώσεων αυτών της Αμερικανίδας αναπληρωτού εκπρόσωπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, είχαν προηγηθεί οι προκλητικές παραβιάσεις του της ΑΟΖ της καταργημένης κατά τον Ερτογάν Κυπριακής δημοκρατίας, σύμφωνα λέει με εξουσιοδότηση του «συνιδιοκτήτη» της Κύπρου Έρογλου.
Φτάσαμε έτσι στην χθεσινή ημέρα, όπου θα γινόταν η μέγιστη μάχη της Κύπρου στην ΕΕ και στο λαϊκό κόμμα της ΕΕ, όπου έπρεπε στη μάχη αυτή να ηγείται ο «στρατηγός» Αναστασιάδης της Κύπρου, της Κύπρου όπου κάποτε ο Αθηναίος Κίμων «και νεκρός ενίκα».
Και κατά διαβολική σύμπτωση, την ώρα της μεγάλης μάχης για την Κύπρο στις Βρυξέλλες, τι σύμπτωση και αυτή, συγνώμη για την έκφραση, «έσπασεν η μούττη» του Προέδρου μας.
Στην αρχή ανησυχήσαμε για την υγεία του Προέδρου μας και τα βάλαμε με τον προσωπικό προεδρικό γιατρό, πως δεν ήξερε για την πίεση του Προέδρου μας Αναστασιάδη κτλ.. Ευτυχώς όμως την ίδια μέρα ο Πρόεδρος μας βγήκε από το νοσοκομείο και φαίνεται όμως ότι πολύ ασθενής ων, αντί να πάει στη σύσκεψη των αρχηγών κρατών της ΕΕ κάθισε, παρά την ασθένεια του, και έγραψε μία επιστολή για να διαβαστεί.
Οι κακές γλώσσες λένε ότι η επιστολή ήταν από πριν έτοιμη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το προσχέδιο των συμπερασμάτων της ΕΕ, δεν καταδικάζει την τουρκία αλλά την καλεί σε αυτοσυγκράτηση. Μάλλον για μη βιασύνη εφαρμογής συμφωνηθέντων. Και για τα προσχήματα, μαζί με άλλες σάλτσες για σεβασμό των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κύπρου κτλ. Με το ΡΙΚ να παραπληροφορεί, «ενθουσιασμένο» για το προσχέδιο αυτό.
Κατά τη γνώμη δεν φταίει η ΕΕ για την ανακοίνωση, γιατί μάλλον γνωρίζει τις προϋπάρξασες συμφωνίες.
Β. ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Ο νυν Πρόεδρος Αναστασιάδης υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής του σχεδίου Ανάν.
Το σχέδιο Ανάν, εκτός από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και την νυν «ηγετική» του ομάδα (ακόμα και Δρουσιώτη κτλ) υποστήριξαν ένθερμα εν Ελλάδι όλοι οι ψευτοαριστεροδεξιοσοσιλιστοοικολόγοι κτλ, νεοταξικοί της Ελλάδας. Οι ίδιοι που οδήγησαν την Ελλάδα στη σημερινή υποδούλωση της και τον Ελληνισμό στον νεοταξικό όλεθρο.
Μετά την εκλογή του κ. Χριστόφια του εμείς φταίγαμε, των αδελφών τουρκοκυπρίων, της λύσης από Κυπρίους για Κυπρίους (!!!!) κτλ, και το θάνατο του Τάσσου, συνέβησαν πολλά για τα οποία πολλοί έβαλαν ηθελημένες παρωπίδες και έκαναν ότι τα αγνοούσαν.
Μερικά από τα αντεθνικά αυτά για τα οποία έπρεπε να επιληφθεί ο Γενικός Εισαγγελέας της Κύπρου γιατί αφορούσαν, κατά τη γνώμη μου βέβαια, εσχάτη προδοσία... Και αφορούν πολλούς αλλά και τον νυν πρόεδρο Αναστασιάδη και το τι σχεδίαζε για να γίνει αποδεκτή «εθνική» λύση του Κυπριακού. Που σίγουρα θα οδηγούσε σε εκτουρκισμό της Κύπρου.
Πολύ πριν τις τελευταίες εκλογές υπενθυμίζω ότι είχε γίνει δεκτό από τον νυν Πρόεδρο Αναστασιάδη, το κούρεμα των καταθεσεων στις Τράπεζες της Κύπρου , σύμφωνα με αποκαλυπτικότατη συνέντευξη του Νομπελίστα μας κ. Πισσαρίδη (πολύ πριν τις Προεδρικές εκλογές) στην τηλεόραση του Μέγα Κύπρου και άλλα, όπως δηλώσεις Τρισέ ότι το κούρεμα το ήθελε ο Αναστασιάδης..
Προεκλογικά φαίνεται ότι ο κ. Αναστασιάδης, παρά την προϊστορία του και τους σχεδιασμούς του, έπεισε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρο ότι θα έλυνε εθνικά το Κυπριακό. Έτσι ο κ. Αναστασιάδης εξελέγη με την καλή τη πίστη υποστήριξη του Μακαριωτάτου, και μετά από πολλές υποσχέσεις για όχι Ανανιακή λύση κτλ, πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Εξελέγη βέβαια Πρόεδρος χάριν εις την υποστήριξη του ΔΗΚΟ μέσω του γνωστού «μη απορριπτικού» Κάρογιαν, που αποτελεί μαζί με τον Άντρο μας (δείτε τους στο προτελευταίο συνημμένο) , τους κύριους υπεύθυνους της εκλογής του Αναστασιάδη. Με τον οποίον Κάρογιαν δεν αξίζει να ασχοληθούμε περαιτέρω.   Ευρής Μπίλλης

Σχόλια