Κυριακή, 5 Οκτωβρίου 2014

Καμαρώστε χάρτες που διάλεξε ο ΣΚΑΪ….με τα Σκόπια «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

Καμαρώστε χάρτες που διάλεξε ο ΣΚΑΪ 100,3 για να δείξει το δίκτυο που ακούγεται ο ραδιοφωνικός σταθμός στην Ελλάδα…
Επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα του ΣΚΑΙ 100,3 θα διαπιστώσετε ότι…

τόσο ο χάρτης επιφανείας όσο και ο δορυφορικός χάρτης, απεικονίζουν την FYROM …ως  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
τόσο καλά τόσο πατριωτικά…
Πριν αλέκτωρ λαλήσει ο ΣΚΑΪ ονομάτισε ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ τα Σκόπια…
Αυτά είναι αδιανόητα για έναν σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας και αν μη τι άλλο δείχνει τουλάχιστον ερασιτεχνισμό και προχειρότητα..

Θα μου πείτε οι χάρτες είναι της Google… συμφωνούμε, ας τους έβλεπαν και ας τους αντικαθιστούσαν με εκατοντάδες άλλους χάρτους που διατίθενται και είναι ορθοί..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.