Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2014

Αντί να ντρέπεστε ζητάτε και μπράβο, που μας «σώσατε» και μας «σώζετε» με την Εσχάτη Προδοσία υποδούλωσης της Ελλάδας..

Την ομιλία του κ. Σαμαρά στη βουλή, που στόχο πλην των άλλων, είχε να κάνει τους βουλευτές του, αντί να έχουν τύψεις για τη καταστροφή του Ελληνισμού να αισθάνονται «υπερήφανοι», θα την αναλύσουμε σύντομα παράγραφο προς παράγραφο.
Περίπου όμως είπε ο κ. Σαμαράς, διανθίζοντας την ομιλία του με τα λαϊκίστικα ανάξια για τη σοβαρότητα του αξιώματος ενός πρωθυπουργού της Ελλάδας μάγκικα αστειάκια του.

Ουσιαστικά δηλαδή ο κ. Σαμαράς, είπε χθες στην ομιλία του:
· Παρόλο ότι σας έχω εξοντώσει εδώ και χρόνια, ζητώ.
· Να μην παραιτηθώ τώρα και να εξαντλήσω τη θητεία μου.
· Να μην τεθεί θέμα προέδρου δημοκρατίας.
· Ώστε να έχω καιρό, με ένα σωρό προεκλογικές «αλήθειες», ως και στις προηγούμενες εκλογές, και με προεκλογικές ψευτοπαροχές, να υφαρπάσω και στις επόμενες εκλογές τη ψήφο του λαού.
· Για να συνεχίσω την εξόντωση σας, με τις «αναδιαρθρώσεις» – ξεπουλήματα.
· Και μας ξεφούρνισε ένα σωρό «αλήθειες», επικαλούμενος ως είπε «σοβαρούς» ξένους.
Θυμηθείτε τους «σοβαρούς», δικούς μας και ξένους, που επικαλέστηκε ο κ. Σαμαράς για να μας πείσει για τα «κατορθώματα» του, Γκαιμπελικά, ακριβώς ως το περιέγραψε η ειδικός στο θέμα κ. Βούλτεψη. Κάθε χρόνο, η ανάπτυξη προβλέπεται… του χρόνου !
 

Του έγραψαν επίσης να διαβάσει την πλέον γελοία «αναδιάρθρωση» που ακούστηκε ποτέ:
Ότι ο Ιταλός πρωθυπουργός σώζει την Ιταλία, κόβοντας τις συνδικαλιστικές άδειες των συνδικαλιστών!!!!!!!. Χαρακτηριστικό και αυτό, δείγμα της «ποιότητας» της ομιλίας του πρωθυπουργού των Ζαππείων και της σε βίντεο ως ηθοποιός τρομοκράτησης του Ελληνισμού με τους ετέρους δύο «σωτήρες» μας, κατά τον Απόστολο Κακλαμάνη
Που ειλικρινά θλίψη προκάλεσαν οι γελοιότητες του κ. Απόστολου Κακλαμάνη.
· 

Που ξέχασε τις ποδιές όπου κρυβόταν το 2009 ο Παπακωνσταντίνου.
· Που ξέχασε τη μεθόδευση καταστροφής της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας από τον ΓΑΠ του (τα spreads των αγορών που γνώριζαν καλά την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, ήταν 300 μονάδες όταν ανέλαβε ο εφιάλτης ΓΑΠ του και τα ανέβασε μετά το Καστελλόριζο σε χιλιάδες μονάδες).
· Και μίλησε για ιεραποστολικό έργο σωτηρίας μας και όχι για Εσχάτη Προδοσία που έγινε.
· Με μεθοδευμένη υποδούλωση και καταστροφής της Ελλάδας.
· We need a global financial government and we need it fast,

 κύριε Κακλαμάνη που ξεπεράσατε σε Γκαιμπελισμό, ακόμα και τον κ. Σαμαρά.
Αν και δείχνετε άριστα στη μνήμη σας θυμηθείτε τις πλήρεις λεπτομέρειες της Εσχάτης Προδοσίας που έγινε με την είσοδο μας στα μνημόνια.
Ντροπή σας και λόγω της ηλικίας κ. Κακλαμάνη, που επιπλέον από τα πρώτα έδρανα της βουλής, χειροκροτούσατε ως παιδάκι μανιωδώς τα τελευταία χρόνια τον εφιάλτη ΓΑΠ, όταν «έσωζε» την Ελλάδα.
Και αντί να ντρέπεστε ζητάτε και μπράβο, που μας «σώσατε» και μας «σώζετε» με την Εσχάτη Προδοσία υποδούλωσης της Ελλάδας, που μεθοδευμένα έγινε. Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.