ΗΣΥΧΙΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ…ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΕΣΓράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτεία”

           Την ώρα που οι νέο-ισλαμιστές της Άγκυρας σουλατσάρουν και αλωνίζουν ανενόχλητοι στην κυπριακή ΑΟΖ, την ίδια ακριβώς ώρα, η ελληνική κυβέρνηση (;) της ερμαφρόδιτης συγκατοίκησης Σαμαρά – Βενιζέλου, κοιμάται τον ύπνο του αδίκου…Αυτή, την ίδια ώρα που η Γαλλία και η Ιταλία στηρίζουν τη Λευκωσία απέναντι στους τραμπουκισμούς των Τούρκων, η ψοφοδεής πολιτική των μνημονιόδουλων των Αθηνών, εγκαταλείπει για πολλοστή φορά τον κυπριακό Ελληνισμό. Αυτή, την ίδια ώρα η Τουρκία....
δέχεται από τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν μεγαλοπρεπέστατη σφαλιάρα, λόγω των παραβιάσεων των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Λευκωσίας στην κυπριακή ΑΟΖ. Ο ηγέτης της νέας Παγκόσμιας δύναμης, αναβάλλει επ΄ αόριστο την επίσκεψή του στην Άγκυρα, που ήταν προγραμματισμένη να γίνει σε λίγες εβδομάδες. Καθώς, σύμφωνα με δημοσιεύματα τουρκικών εφημερίδων, η προγραμματισμένη για τον ερχόμενο Νοέμβριο σύγκληση του Μεικτού Συμβουλίου Συνεργασίας Ρωσικής Ομοσπονδίας και Τουρκίας, με την συμμετοχή των προέδρων των δυο χωρών, κατόπιν πρωτοβουλίας της Μόσχας, αναβάλλεται εν ευθέτω χρόνω.
            Έτσι, ο Ρώσος πρόεδρος προωθεί τις στρατηγικές επιλογές της ομόδοξης Ρωσίας, και αναλαμβάνει ταυτόχρονα τις πρωτοβουλίες που δεν αναλαμβάνει το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, για την προστασία της Κύπρου μας, αλλά και των Ορθοδόξων πληθυσμών στη Συρία, που σφαγιάζονται από τους μέχρι πρότινος αμερικανοκίνητους χασάπηδες του ISIS, οι οποίοι αποκεφαλίζουν ανθρώπους σαν τα κοτόπουλα! Ήδη, πληροφορούμαστε πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα συζητήσει στην επικείμενη επίσκεψή του στο Κάιρο, την αποστολή ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων για την προστασία της Μονής Σινά από τους ισλαμιστές.
            Ωστόσο, στην Αθήνα ο ΥΠΕΞ, Ευάγγελος Βενιζέλος περί άλλων τυρβάζει. Η παχυδερμική αδράνειά του συνεχίζεται σε όλο της το μεγαλείο. Ουδεμία ανησυχία από την προκλητική στάση του τουρκικού ναυτικού στα κυπριακά ύδατα. Καμιά ενέργεια ενδιαφέροντος για την προστασία της Κύπρου, από τη στιγμή που το ρωσικό ναυτικό και αεροπορία θα κάνουν γυμνάσια την ερχόμενη Δευτέρα στην περιοχή. Βλέπετε για τους καρεκλοκενταύρους του Μαξίμου, η Κύπρος εξακολουθεί και παραμένει…μακριά επί τέσσερεις δεκαετίες τώρα. Καμιά ανησυχία και κανένα ενδιαφέρον για τον ελληνισμό της Ουκρανίας που μετρά πλέον, τους πρώτους νεκρούς. Καμιά ενέργεια για τους σφαγιαζόμενους Ορθόδοξους Χριστιανούς στη Συρία!!   
            Όμως, αυτός ο βουλιμικός υπουργός εξωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Σαμαρά, Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν λαλίστατος στις 27 Σεπτεμβρίου 2014, στην ομιλία του στον ΟΗΕ στην 69η σύνοδό του, όταν χωρίς ίχνος ντροπής, είπε όσα προφανώς, τον υποχρέωσαν να πει, “πουλώντας” οριστικά το όνομα της Μακεδονίας μας στους γυφτοσκοπιανούς: “Στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, η Ελλάδα σέβεται πλήρως τη διαδικασία που κατευθύνεται από τον Γ.Γ. των Ηνωμένων Εθνών, μέσω του προσωπικού απεσταλμένου του, Μάθιου Νίμιτς, και πάντα συμμετέχει εποικοδομητικά και με καλή θέληση. Η Ελλάδα έχει λάβει πολύ σημαντικά βήματα μέχρι σήμερα. Περιμένουμε αντίστοιχα στάδια και από την άλλη πλευρά. Προτείνουμε μια αμοιβαία αποδεκτή σύνθετη ονομασία [με γεωγραφικό προσδιορισμό πριν από τη λέξη Μακεδονία] για όλες τις χρήσεις και σκοπούς – erga omnes (σημ. έναντι όλων)”.
            Όπως επίσης, έδρασε με απίστευτη ταχύτητα όταν έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση για το περιστατικό της….γουρουνοκεφαλής, έξω από το Ελληνο-αραβικό μορφωτικό κέντρο στο Μοσχάτο. Μια ανακοίνωση που βγήκε χωρίς καμιά χρονοτριβή, εντός λίγων δευτερολέπτων. Μια πολιτική κίνηση που δείχνει μεγάλα και “ευαίσθητα” αντανακλαστικά από έναν πολιτικό άνδρα που σε πλείστες όσες περιπτώσεις Εθνικών θεμάτων, παρουσίασε μια άνευ όρων αναισθησία και δουλικότητα! Η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών είναι ένα κατάπτυστο κείμενο που γράφτηκε από ανθέλληνες που φορούν μεγάλα μαύρα γυαλιά μυωπίας!! Ιδού λοιπόν, και η ανακοίνωση του ελληνικού….(;) υπουργείου Εξωτερικών για την ….γουρουνοκεφαλή: “Καταδικάζουμε απερίφραστα την αποτρόπαια και προκλητική ενέργεια που σημειώθηκε έξωθεν του Ελληνο-αραβικού Μορφωτικού κέντρου, σήμερα στο Μοσχάτο. Η προκλητική αυτή πράξη, που προφανώς στοχεύει στην διάδοση του μίσους και της μισαλλοδοξίας, προσβάλλει όχι μόνο τους μουσουλμάνους συνανθρώπους μας, αλλά ολόκληρη την ελληνική κοινωνία που στην συντριπτική της πλειοψηφία καταδικάζει και περιθωριοποιεί τις ακραίες αυτές συμπεριφορές. Εκφράζουμε τη βεβαιότητα ότι οι δράστες του ξενοφοβικού αυτού περιστατικού που αποσκοπεί στην υπονόμευση του κλίματος ειρηνικής συνύπαρξης, που υφίσταται στην ελληνική κοινωνία μεταξύ των πιστών όλων των θρησκειών και δογμάτων, θα εντοπιστούν και θα οδηγηθούν το συντομότερο ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών”.   
            Οσονούπω, κε Βενιζέλε! Έχουν μίσος οι Έλληνες προς αυτούς που κυρίευσαν με την ανοχή σας, την Πατρίδα μας και καθημερινώς βιαιοπραγούν, βιάζουν και δολοφονούν Έλληνες! Μια ματιά στα αστυνομικά δελτία θα σας πείσει!! Ξενοφοβικοί οι Έλληνες κε Βενιζέλε, γιατί δεν νιώθουν ασφαλείς στη χώρα τους και ειδικά στην περιφέρεια της Πατρίδος μας όπου αισθάνονται πολύ “ζεστή” την ανάσα των αλλόθρησκων! Βέβαια κε Βενιζέλε, ανησυχήσατε μήπως διαταραχτεί το ήπιο κλίμα της πολιτικής της πανθρησκείας που επιβάλλετε στην Ελληνική κοινωνία, η οποία κοινωνία μας στην συντριπτική της πλειοψηφία ασπάζεται τον Χριστιανισμό! Άλλωστε κε Βενιζέλε, όπως ακόμη αναφέρει το Σύνταγμά μας – είστε και συνταγματολόγος – “επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα είναι η θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού” (άρθρο 3, παρ. 1). 
            Όμως, αντίθετα για την επίθεση των Αλβανών στη Δερβιτσάνη της Βορείου Ηπείρου, ο κ. Βενιζέλος έβγαλε ένα χλιαρότατο διάβημα διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας διά μέσω του Πρέσβη μας στα Τίρανα….τρεις ημέρες μετά!! Όπως, είχε πράξει και στην περίπτωση της δολοφονίας Ελλήνων ομογενών στην Ουκρανία από ρουκέτα των νεοναζί του Κιέβου.
            Ειλικρινά, τι κατάρα είναι αυτή των κυβερνώντων την Πατρίδα μας τα χρόνια της επονομαζόμενης Μεταπολίτευσης, να ανέχονται δηλαδή, με τέτοια δουλικότητα όλα τα καμώματα, όλων των “περίεργων” γειτόνων μας! Να ανέχονται χωρίς όμως, να βλέπουν το δράμα των Βορειοηπειρωτών που συνεχίζεται εξ αιτίας του μίσους των Αλβανών για τους Έλληνες, τον σωβινισμό και τον αλυτρωτισμό τους! Ενώ εκείνοι απλόχερα τείνουν ακόμη “χέρι φιλίας” προς ένα αγνώμονα και αχάριστο λαό, που η Ελλάδα υπήρξε γι΄ αυτούς η “γη της επαγγελίας” την δεκαετία του ΄90 με την πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος του Χότζα. Όταν κατηφόρισαν στην Ελλάδα, σύμφωνα με την Παγκόσμια Τράπεζα, 1,5 εκ. Αλβανοί. Αυτό το μεταναστευτικό κύμα, ήταν το μεγαλύτερο  μεταναστευτικό κύμα στον κόσμο κατ΄ αναλογία κατοίκων. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι Αλβανοί που ζούσαν στη Ελλάδα το 2010, έφταναν τις 677 χιλιάδες! Έτσι, έζησαν και ανοικοδόμησαν τη χώρα τους!
            Συμπερασματικά η μειοδοτική κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου έχει στην εξωτερική της πολιτική, δύο μέτρα και δυο σταθμά! Που δυστυχώς όλα είναι εις βάρος των συμφερόντων της Πατρίδος μας!!

Σχόλια