Σάββατο, 4 Οκτωβρίου 2014

Οι…»παπατζήδες κροίσοι Ομογενείς», το δείπνο και ο…»φελλός» υφυπουργός…

Η εντυπωσιακή ανικανότητα, έλλειψη γνώσης-κατάρτισης, απραξία των διπλωματικών μας αποστολών, έχουν ως αποτέλεσμα να μην προβάλεται -ούτε στο ελάχιστο- η Ελλάδα στις ΗΠΑ
Τα γεγονότα-αποτελέσματα το πιστοποιούν:
Η Ελλάδα χωρίς ουσιαστική διπλωματική εκπροσώπηση στις ΗΠΑ
Μηδενικό έργο...

την τελευταία διετία (Οκτώβριο 2012 με Σεπτέμβριο 2014), από τους “Ελληνες »διπλωμάτες-τουρίστες» (Πρεσβεία-Προξενεία).
Οι διπλωμάτες μας στις ΗΠΑ, ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ και το υπουργείο Εξωτερικών με ΨΕΥΔΕΙΣ αναφορές-εκθέσεις, γιά »να δείχνουν έργο».
Το ερώτημα: Τα Γραφεία Τύπου σε Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη ΓΙΑΤΙ υπάρχουν, σε τι εξυπηρετούν, αφού η απραξία-αχρηστία τους είναι δεδομένη; Σε τι χρειάζεται και το γραφείο του ΕΟΤ, αφού το έργο του είναι ανύπαρκτο και το προσωπικό του κάνει…»τουρισμό»; (Σε λίγες ημέρες, μία αποκαλυπτική έρευνα, που πιστοποιεί ότι η »σαπίλα» του ελληνικού Δημόσιου εξάγεται και στο εξωτερικό, με δυσμενείς επιπτώσεις γιά την Ελλάδα)
»Δηλώνουν» ότι συγκεντρώνουν εκατομμύρια γιά την…Ελλάδα. Αλλά, ΠΟΥ πάνε τα χρήματα; Οι…»παπατζήδες κροίσοι Ομογενείς», το δείπνο και ο…»φελλός» υφυπουργός
Είχαμε ξεχάσει ότι υπάρχουν και οι »κροίσοι Ομογενείς», ναι αυτοί που »ΘΑ» βοηθούσαν δεινοπαθούντες στην Ελλάδα, που »ΘΑ» έκαναν επενδύσεις κλπ. Αυτοί που μαζεύουν χρήμα μέσω διαδίκτυου γιά να… βοηθήσουν την Ελλάδα. Μπορεί να μην έκαναν τίποτα από όλα αυτά, αλλά ο Οργανισμός τους (Hellenic Initiative), κατάντησε να κάνει χλιδάτα δείπνα κάθε αρχές Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη (με τιμή εισιτήριου 750 δολ.) γιά να…τιμά διάφορους. Δείπνα που τα μνημονιακά ΜΜΕ στην Αθήνα, μέσω ανταποκριτών και απεσταλμένων, προβάλουν ως »μεγάλη επιτυχία γιά την Ελλάδα». Εφέτος το δείπνο έγινε 2 Οκτωβρίου, στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, αλλά χωρίς την παρουσία του πρωθυπουργού. Τον εκπροσώπησε το »ψώνιο» Notis Mitarachi (γέμισε την Ελλάδα από…»επενδύσεις»), που έγινε »δεκτός» και από τον »νεκροθάφτη της ελληνικής γλώσσας», τον αποτυχημένο αρχιεπίσκοπο Δημήτριο…. Που πάνε τα χρήματα που μαζεύουν οι »κροίσοι»; Σίγουρα ΟΧΙ στην Ελλάδα. (Προσοχή στην λεπτομέρεια: »Μαζεύουν». ΔΕΝ δίνουν από τα δικά τους. “Εναν από αυτούς, τον έκαναν και…γραμματόσημο στο »σάπιο ψευτοκράτος» Αθηνών).
Τα περίεργα: Τον περασμένο χρόνο στο δείπνο των »παπατζήδων», με την παρουσία του πρωθυπουργού Ελλάδας, είχε ανακοινωθεί »δωρεά 100 εκατομ. δολ.» από το »Ιδρυμα Νιάρχου» στο »μαγαζί» των »κροίσων-παπατζήδων». Μετά την »διθυραμβική» δημοσιότητα από ανεύθυνους ανταποκριτές και απεσταλμένους »ημέτερων» ΜΜΕ Αθηνών (και φυσικά από την μόνιμα παραπληροφορούσα ημερήσια »γεροντοκόρη» Αστόριας), η »είδηση» -γιά κάποιο ανεξήγητο λόγο- »εξαφανίστηκε», μαζί με την…δωρεά.

Που πάνε τα χρήματα; Οι »κροίσοι» δηλώνουν επίσημα ότι στα δύο δείπνα (αρχές Οκτώβριου 2013 και 2014) συγκέντρωσαν 2+1.9 εκατομ. δολάρια., σύνολο κοντά 4 εκατομ. Αλλά μέσα σε αυτόν τον χρόνο έδωσαν μόνο 300.000 δολ. (Μάϊο) γιά τα χωριά SOS. Το ερώτημα: »Τι ρόλο παίζουν», ποιά συμφέροντα εξυπηρετούν; Που πάνε τα χρήματα; Γιατί εξακολουθούν να ζητούν »προσφορές» μέσω διαδίκτυου;  http://www.kalami.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.