Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ! Κυβερνητικός Βουλευτής έχει στο γραφείο του ανασφάλιστους !


ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ! Κυβερνητικός Βουλευτής έχει στο γραφείο του ανασφάλιστους !Την ώρα που οι Αγιοι και βράχοι της ηθικής Κυβερνητικοί βουλευτές, με τον «σταυρό στο χέρι» προσπαθουν να κάνουν τις μεταρρυθμίσεις για να μας σώσουν από τις αμαρτίες μας , γιατί εμείς «μαζί τα φάγαμε», οι ίδιοι «ελέω θεου» μπορούν να
απασχολούν ανασφάλιστους εργαζομένους, να παίρνουν άτοκα δάνεια (αποκάλυψη HF 15/9/2014), να αγοράζουν μετοχές από τα Hedge Funds.
Εμεις μόνο να παρακαλάμε, μήπως μας κάνουν τις δόσεις προς τα ασφαλιστικά Ταμεία 24 ή 48 ή 100 και να τους ξαναψηφίζουμε !
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.