Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014

Η συγκυβέρνηση..την αναλγησία έναντι του Ελληνικού λαού, την ονόμασε φεστιβάλ ευαισθησίας από την αντιπολίτευση !!!!

Σήμερα το πρωί στην τηλεόραση με αφορμή τις απολύσεις στους δήμους και τη μείωση με το νέο μισθολόγιο των αποδοχών του δημοσίου.
1.Η «αξιότιμη» κ. Δρέττα του πλέον μόνον ονόμασι σοσιαλιστικού (αλλά καταντήσαντος σοσιαληστικού νεοταξικού και υπερ-νεοφιλελεύθερου ΠΑΣΟΚ), ομιλούσα για τις απολύσεις έκανε τον εξής «έξυπνο», «σοσιαλιστικό» και σοσιαληστικό νεοταξικό ορισμό:

Την αναλγησία έναντι του Ελληνικού λαού την ονόμασε φεστιβάλ ευαισθησίας από την αντιπολίτευση !!!!
Προφανώς το «αποικιακό» αυτό νυν ΠΑΣΟΚ μας «τελείωσε».
2.Ο εκπρόσωπος της Νέο-Ελλαδικής Σαμαρικής ΝΔ, αν δεν κάνω λάθος ο κ. Καραγκούνης, είπε επίσης το περισπούδαστο ότι:
Οι μειώσεις μισθών του δημοσίου προς τα κάτω για να εξισωθούν με τον ιδιωτικό Τομέα (και όχι οι αυξήσεις των εξοντωτικών και της οικονομίας μισθών του ιδιωτικού τομέα για να εξισωθούν με αυτούς του δημοσίου) αποτελούν «δικαιοσύνη»!!!!!!!! Δηλαδή εξίσωση στην εξαθλίωση.
3.Ο κ. Βολουδάκης επίσης της Νέο-Ελλαδικής Σαμαρικής ΝΔ «αστειεύθηκε» μιλώντας για «συνεχή διαπραγμάτευση».
4.Ο υπουργός κ. Δένδιας, ο ως λέγεται δελφίνος για τη διαδοχή του κ. Σαμαρά, μετά την ή ηθελημένη αποχώρηση του ή την έσωθεν ή έξωθεν απόλυση του, είπε υπερήφανα (αν και διαψευσθείς από τον παρουσιαστή) ότι το ποσοστό ανεργίας μειώθηκε ως είπε, αν ενθυμούμαι καλώς, κατά 1,5 % και από 28% έφτασε στο 26,5 % (στο 27,5% κατά τον παρουσιαστή).
Συνεπώς κατά μεν τον κ. Δένδια για να φτάσουμε στο 8% (όπου βρισκόμασταν προ της εφαρμογής του πειράματος υποδούλωσης του πειραματόζωου Ελλάς), απαιτούνται (αν συνεχίσει η μείωση του ποσοστού ανεργίας πράγμα απίθανο με τις σχεδιαζόμενες απολύσεις και μειώσεις μισθών και προφανώς μείωση της ρευστότητας στην αγορά) απαιτούνται περίπου δεκατρία συναπτά έτη (28 – 1,5, πλην 8 δια 1,5) .
Ενώ όμως αν δεχθούμε το ποσοστό μείωσης του παρουσιαστή, απαιτούνται περίπου 38 χρόνια (28 – 0,5, πλην 8 δια ο,5) για «ολοκλήρωση» του success story και επαναφοράς μας εκεί που βρισκόμασταν προ της «σωτηρίας» μας.
5.Ο συμπαρουσιαστής σε πρωϊνάδικο, δεν ενθυμούμαι καλά το όνομα του, μοιάζει με Καπνικαρέας, διερωτήθηκε «περισπούδαστα» και αυτός:
Με ποια λογική είπε, οι υπάλληλοι του δημοσίου θα πρέπει να παίρνουν περισσότερα από αυτούς του ιδιωτικού Τομέα; Δεν διερωτήθηκε βέβαια ο «δίκαιος» Καπνικαρέας, για το αντίθετο.
Δηλαδή και αυτός είπε, εξίσωση στην εξαθλίωση.
Εν μέσω νεοταξικής αναλγησίας προσπάθησαν με λογικά επιχειρήματα, να αντικρούσουν τα ανωτέρω ομιλούντες σε νεοταξικά κωφούς, οι κύριοι Στρατούλης και Τσουκαλάς. Των ευρισκόμενων σχεδόν υπό νεοταξική «καραντίνα» (για να μην «μολύνουν» τον Ελληνικό λαό) ΑΝΕΛ δεν υπήρχε εκπρόσωπος τους για να ομιλήσει.
Διερωτώμαι που θα βρίσκονται οι κύριοι καταστροφής του Ελληνισμού, μετά 13 χρόνια κατά τον κ. Δένδια ή μετά 39 χρόνια κατά τον παρουσιαστή και αν μέχρι τότε θα υπάρχει η Ελλάδα μας.
Αν βέβαια συνεχιστεί η «σωτηρία» μας από τους ανωτέρω «ανώτερους» υπαλλήλους της τρόικας και πειθήνιους εφαρμοστές των συμφωνηθέντων μέτρων εξόντωσης του Ελληνισμού και ξεπουλήματος των πάντων. Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.