Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014

Υπάρχουν…και οι δικοί μας τζιχαντιστές, οι «ιδεολόγοι» υπερ-νεοφιλελεύθεροι..

Υπάρχουν διαφόρων ειδών τζιχαντιστές.
Οι πρόσφατα γνωστοί μας, σκοτώνουν χωρίς άλλο λόγο κάθε μη ισλαμιστή «άπιστο», για να «πάνε» στον παράδεισο και να απολαύσουν, σύμφωνα με την δολοφονική τους πίστη, τα ουρί του παραδείσου τους, κτλ.

Οι δικοί μας τζιχαντιστές, οι ιδεολόγοι υπερ-νεοφιλελεύθεροι (όχι όσοι ξέρουν τι κάνουν και γιατί το κάνουν), «δολοφονούν», ακόμα και ΑΜΕΑ, για να τα «σώσουν».Τέτοιο παράδειγμα «πιστού υπερ-νεοφιλελεύθερου» ασθενούς, είναι αυτός ο Κυριάκος. Παρ όλον ότι η μητέρα του και η αδελφή του είχαν υπερβολική ευαισθησία για τα άτομα αυτά.
Πρόκειται για τους ημετέρους «παθολογικά» ιδεολόγους τζιχαντιστές, που δολοφονούν τους Έλληνες, για να τους στείλουν στον νεοταξικό τους δήθεν μελλοντικό τους παράδεισο.
Δεν διαφέρουν ουσιαστικά από τους γνωστούς τζιχαντιστές.  Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.