Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2014

Το νέο πρόγραμμα «Κόροιβος» ξεκίνησε η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α.)


Το νέο πρόγραμμα «Κόροιβος» ξεκίνησε χθες η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α.) σύμφωνα με ανακοίνωση στη σελίδα της στο Facebook (δείτε εδώ).

 
«Πρόκειται για τηλεδιασκέψεις Ολυμπιακής Παιδείας, που θα πραγματοποιούνται με τις σχολικές μονάδες της χώρας και του εξωτερικού. Εκμηδενίζουμε την απόσταση και καθημερινά θα βρισκόμαστε κοντά στους μαθητές απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις τους περί Αθλητισμού & Ολυμπισμού. Οι Ολυμπιονίκες και συνεργάτες τις Ακαδημίας τα τελευταία χρόνια: Ειρήνη Αϊνδιλή και Βάσω Βουγιούκα έλαβαν μέρος στην, πιλοτική, σημερινή τηλεδιάσκεψη με τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Λάλα στην Ορεινή Ηλεία. Επίσης, στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε ο Περιφερειακός Δ/ντης Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κ.Γιώργος Παναγιωτόπουλος. Την διαδικτυακή αυτή επικοινωνία παρακολούθησαν ο Σχολικός Σύμβουλος Ν.Ηλείας κ.Γιώργος Σιακής , ο Αντιδήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ.Γιαννακόπουλος Πέτρος και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Αρχαίας Ολυμπίας κ.Πανάγος Παντελάκος. Στην τηλεδιάσκεψη μίλησαν σχεδόν όλοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον εκλεκτό διευθυντή του δημοτικού σχολείου Λάλα κ.Αθανάσιο Κατσίμπελη. Πάμε Ψηλά!!»http://www.greekteachers.gr/?p=14666

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.