Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014

«Ημείς» ως υποτελείς του νεοναζιστικού καθεστώτος της Μέρκελ, ίσως σε λίγο, αντί να εορτάζουμε την απελευθέρωση μας, θα «θρηνούμε» μαζί με τους γερμανούς του τέταρτου Ράιχ, για την ήττα τους

Ο Πρόεδρος Πούτιν και όχι βέβαια η νεοναζίστρια Μέρκελ, τίμησε με την παρουσία του (δείτε στα κατωτέρω βίντεο), την επέτειο της απελευθέρωσης της Σερβίας από τους Γερμανούς το 1944.
«Ημείς» βεβαίως, ως υποτελείς του νεοναζιστικού καθεστώτος της Μέρκελ, ίσως σε λίγο, αντί να εορτάζουμε την απελευθέρωση μας από τους Γερμανούς του τρίτου Ράιχ, θα «θρηνούμε» μαζί με τους γερμανούς του τέταρτου Ράιχ, για την ήττα τους τον ΙΙ Παγκόσμιο πόλεμο.Που το μίσος της Μέρκελ εναντίον του Ελληνισμού οφείλεται κυρίως στο ότι οι Έλληνες με την αντίσταση τους εναντίον των Γερμανών το 1941 καθυστέρησαν την επίθεση του Χίτλερ εναντίον της Σοβιετικής Ένωσης, πράγμα που με την έλευση του άγριου Ρωσικού χειμώνα, προκάλεσε, παράλληλα με τον ένδοξο αγώνα του Ρωσικού λαού, την ήττα και καταστροφή του Γ Ράιχ.
Η πρώτη Γερμανική κατοχή της Ελλάδας διήρκεσε από το 1941 έως το 1944. Πολύ λιγότερο από τη σημερινή, που ήδη συμπλήρωσε 5 χρόνια, χάριν και στους ημετέρους μας, πειθήνιους (σύμφωνα με τις γνωστές δηλώσεις τους, προς Ντράγκι και προς Λαγκάρντ) της εξοντώτριας και υβρίστριας του Ελληνισμού Μέρκελ και του νεοναζί Σόιμπλε.
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.