Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014

Οι..."'κροίσοι Φιλάνθρωποι Ομογενείς", οι..."καθώς πρέπει παπατζήδες"

Θα θυμάστε τους...''κροίσους'' Ομογενείς που ''ΘΑ'' έκαναν ''μεγάλες επενδύσεις'' στην Ελλάδα (παρέα με Κλίντον), που ''ΘΑ'' βοηθούσαν τον δεινοπαθούντα λαό της, που τους προβάλουν ΜΜΕ στην Ελλάδα σαν...''θεούς'',
που κάνουν χλιδάτα γλέντια στο Μανχάτταν αλληλοτιμώμενοι γιά το...τίποτα, με την παρουσία του αστείου πρωθυπουργού, πολιτικών κλπ κλπ. Αυτούς δηλ. που έφιαξαν την περίφημη Hellenic Initiative.
Στην δημοσιότητα η πρώτη τους φορολογική δήλωση. Κι εκεί φαίνονται ΟΛΑ, οι προθέσεις, τα παραμύθια κλπ. Γιατί μπορεί ο καθένας να εξαγγέλει ότι ''μπούρδα'' θέλει, αλλά με την Φορολογία-IRS στις ΗΠΑ δεν μπορεί να παίζει, δηλώνοντας ψευδή στοιχεία. Στο διαδίκτυο ζητούν από την Ομογένεια ειδικά, να ...συνεισφέρει οικονομικά, γιά να...βοηθήσουν την Ελλάδα. Θυμάστε που πριν 2 χρόνια πήγαν στην Αθήνα και το έπαιζαν ''σπουδαίοι''; Και από κοντά ανεύθυνοι 'Ελληνες πολιτικοί και ΜΜΕ; Ε λοιπόν, οι ''κροίσοι'' στην Αθήνα Ιούλιο 2012, αντί να δώσουν, ξέρετε τι έκαναν; Fundraising γιά να καλύψουν τα... έξοδά τους (52.332 δολ.)!!!Σας είχαμε πει πριν δύο χρόνια ότι είναι ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ που ΔΕΝ πρόκειται να ''δώσουν μία'', που οι προθέσεις τους ΔΕΝ είναι καθαρές ή...''φιλανθρωπικές''. 
http://www.kalami.net 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.