Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014

Είπαμε κύριε Σαμαρά, αλλά όχι κ’ έτσι!!!! Ξεπεράσατε ακόμα και τον εαυτόν σας.


Είπαμε κύριε Σαμαρά, αλλά όχι κ’ έτσι!!!! Ξεπεράσατε ακόμα και τον εαυτόν σας.Λέγεται παντού, ότι το αστείο της ημέρας ήταν τα εγκώμια του κ. Σαμαρά στον κ. Βενιζέλο για τα υποβρύχια.
Είπαμε κύριε Σαμαρά, αλλά όχι κ’ έτσι!!!! Ξεπεράσατε ακόμα και τον εαυτόν σας.
Λέγεται επίσης ότι πολλοί, ακόμα και υπουργοί ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ, με δυσκολία κρατούσαν τα γέλια τους.

Άλλη μία επιβεβαίωση, ότι πρωθυπουργός και πρωθυπουργεύων (αν και αμφότεροι είναι πρωθυπουργεύοντες), πάνε πακέτο ή όπως παλιά λεγόταν, δυο-δυο όπως οι Χιώτες.
Και η μοίρα αμφοτέρων, είναι σαφώς προδιαγεγραμμένη….
Μάλλον «καλύτερη» από αυτήν του εφιάλτη ΓΑΠ, που οσονούπω θα μας τον σερβίρουν ως σωτήρα, συγκριτικά βέβαια με τους πριν αναφερθέντες πρωθυπουργεύοντες. Ε. Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.