Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου 2014

Αν πάμε κάτω, θα πάμε όλοι μαζί !!

Τον Οκτώβριο του 2011 δημοσίευα τις σκέψεις μου σχετικά με την κρίση.
Έπειτα από τρία χρόνια και η δημοσιονομική προσαρμογή φτωχοποίησης της αστικής τάξης πολλών χωρών οδηγεί σε ακόμη μεγαλύτερη ύφεση παγκοσμίως και το πρόβλημα δεν είναι μόνον στα ελληνικά σύνορα αλλά είναι οικουμενικό πλέον.

Αύξηση εξτρεμισμού που εκτρέφεται από τις φτωχοποιημένους ανθρώπους που αντιμετωπίζονται ως ένας αριθμός.
Δημόσιοι αποκεφαλισμοί. Πόλεμοι. Ανακατανομή συνόρων. Παγκόσμια υπερθέρμανση και εμπέδωση της θεωρίας στο παγκόσμιο κοινό περί υπερπληθυσμού που δεν αντέχει η γη. Δημιουργία νέων κρατών. Νέος ψυχρός πόλεμος με τη συμμετοχή και νέων υπερδυνάμεων.
Αύξηση της ανησυχίας σχετικά με ένα επικείμενο πυρηνικό ή βιοχημικό ολοκαύτωμα όπου δεν θα υπάρχουν νικητές ή ηττημένοι. Αλήθεια ο κόσμος μας θυμίζει λες και παίζει στην εποχή του μεσοπολέμου, μόνο που αυτή την φορά τα παιχνιδάκια είναι όπλα μαζικής καταστροφής.
Ενάντια σε αυτά πρέπει να οπλιστούμε με όραμα, πίστη, ελπίδα και αγάπη!. Μιχάλης Αβέλλας


http://olympuslight.blogspot.gr/2014/10/if-we-go-down-well-go-together.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.