Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014

Η σωτηρία της Ελλάδας αντιμετωπίζεται με ιδεολογικές παρωπίδες υποδούλωσης...

Πριν λίγες ώρες σε πρωϊνάδικο η κ. Ντόρα Μπακογιάννη....
Είπε η κυρία Μπακογιάννη σήμερα, ότι είναι αδύνατο να κουρευτεί το χρέος, γιατί από χρέος σε ιδιώτες (δηλαδή σε τράπεζες κυρίως και άλλους) έχει μετατραπεί σε χρέος προς τα κράτη της ΕΕ. Και συνεπώς είπε, δεν θα αποφασίσουν ποτέ τα κοινοβούλια των κρατών της ευρωζώνης, το κούρεμα του χρέους που τους αναλογεί.

 Άρα, είπε η κ. Ντόρα, η μόνη λύση είναι η επιμήκυνση, και η παραμονή, προφανώς συμπληρώνω, εσαεί της Ελλάδας υπόδουλης λόγω του χρέους. Αποικίας δηλαδή της Νέας Τάξης των Βρυξελλών, που ονομάζεται «ενοποίηση» της ΕΕ. 
Αποσιώπησε κατά τη γνώμη μου η κ. Μπακογιάννη, χωρίς να αντικρουστεί από τους παρόντες, όχι βέβαια από τον ημέτερο του κ. Σαμαρά ευρωβουλευτή του κ. Κύρτσο, αλλά από τους άλλους που αιφνιδιάστηκαν, τα εξής: 
 Δεν είπε η κ. Ντόρα για τα κρατικά ομόλογα ύψους πάρα πολλών δις ευρώ που έχει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, που τα πήρε στο 20% περίπου της αξίας τους και απαιτεί την αποπληρωμή τους στο 100% της αξίας τους. Και ούτε είπε τι πρέπει να γίνει με αυτά. Επιμήκυνση και σε αυτά κυρία Ντόρα; Γενικεύοντας, και βάζοντας όλες της χώρες της ευρωζώνης σε ένα τσουβάλι, δεν ανέφερε η κ. Ντόρα, τι ποσοστό του χρέους μας κατέχει κάθε χώρα της ευρωζώνης. Γιατί προφανώς, άλλο είναι να μιλάμε για τη Γερμανία που εγκλημάτησε εις βάρος της Ελλάδας, και άλλο για τη Λιθουανία. 
Ούτε ανέφερε η κ. Ντόρα τι άλλα θα μπορούσαν να γίνουν, μέσω της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, ειδικότερα για την Ελλάδα και γενικότερα για όλη την ευρωζώνη που διαλύεται. Κόλλησε δηλαδή η κ. Ντόρα «ιδεολογικά», στην επιμήκυνση της εξόφλησης του χρέους, που οδηγεί παράλληλα με τις «αναδιαρθρώσεις» (όλα «τζάμπα»στις πολυεθνικές) και τα ξεπουλήματα (να μην μείνει τίποτε στο κράτος, όλα σε «ιδιώτες» στο 3% της αξίας τους, το αναλύσαμε πολλές φορές) στην εξόντωση του Ελληνισμού. 
 Υπενθυμίζω επίσης ότι η κ. Μπακογιάννη: Θεώρησε «φυσιολογικό», το τερατώδες έγκλημα που έγινε εις βάρος του Ελληνισμού, υποδούλωσης της Ελλάδας (άρθρο 14.5 δανειακής σύμβασης) και μετατροπής του μεγαλύτερου μέρους τους χρέους της Ελλάδας από χρέος προς αγορές, (πράγμα που αν θυμάμαι καλά είχε αποδεχθεί και η κ. Μπακογιάννη και ο κ. Σαμαράς), σε χρέος προς χώρες της ευρωζώνης. 
 Αντί του κουρέματος τότε του χρέους, σωτηρίας της Ελλάδας, που είχε τότε προτείνει ως επικεφαλής του ΔΝΤ και που μάλλον για αυτό είχε κατακρεουργηθεί, ο Ντομινίκ Στρος Καν.
 Ξέχασε επίσης η κ. Ντόρα το εγκληματικό Παπαδήμιο PSI που ακολούθησε (με «πατριωτική» τρομοκρατική του διαφήμιση του με βίντεο από ΓΑΠ, Σαμαρά και Παπαδήμιο, ακούστε τους, τους «πατριώτες», https://www.youtube.com/watch?v=9mbfcb5hHfM ) που κατέστρεψε ότι είχε απομείνει όρθιο στην Ελλάδα. Με παράλληλη καταστροφή του Ελληνισμού της Κύπρου. 
Παρατηρώ τέλος ότι είναι τραγικό η περίπτωση της σωτηρίας της Ελλάδας να αντιμετωπίζεται με ιδεολογικές παρωπίδες, υποδούλωσης (και οικονομικής και όχι μόνον καταστροφής της Ελλάδας) στο φασιστικό νεοταξικό ιερατείο της ΕΕ των Βρυξελλών. Που την ονομάζουν «ενοποίηση» της ΕΕ, όπως ονομάζουν την καταστροφή του Ελληνισμού, «σωτηρία» του. Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.