Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014

Μπαρμπαρός : Καλύτερα να δράσουμε (τώρα), παρά να αντιδράσουμε (μετά)..


Ομογενείς ΗΠΑ, ετοιμαστείτε για κινητοποιήσεις
“Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγερεύουν», λέγει ο σοφός λαός. Παρά τις »φιλότιμες» προσπάθειες των ευθυνόφοβων, αστείων κυβερνήσεων Ελλάδας και Κύπρου να υποβαθμιστεί το ζήτημα του Barbaros μέσα στην κυπριακή ΑΟΖ, η λογική και η ιστορία λέγουν ότι οι προκλήσεις της Τουρκίας θα συνεχιστούν,…


με πολύ πιθανό κι ένα θερμό επεισόδιο. “Ιμια (τετελεσμένα), Κύπρος (τετελεσμένα), αύριο »αυτονομία Θράκης». Η Τουρκία έχει στρατηγική και εθνική εξωτερική πολιτική, ξέρει που και πως πάει. Εμείς έχουμε το αντίθετο: Σαχλαμάρες ασυντόνιστων ευθυνόφοβων τυχοδιωκτών. Και ο »οργανωμένος Ελληνισμός» στις ΗΠΑ, διαλυμένος από την ελληνική κυβέρνηση, μέσω της απάτης »Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού» (ΣΑΕ), κατάντησε να »εκπροσωπείται» από γραφικό αρχιεπίσκοπο και αστείους αυτόκλητους »ηγέτες-ψώνια», που μας ατιμούν.
Ομογενείς… Ετοιμαστείτε γιά κινητοποιήσεις. Ετοιμαστείτε γιά »βομβαρδισμό» Αμερικανών κυβερνητικών, τοπικών και ομοσπονδιακών πολιτικών με emails. Θα ενημερωθείτε σχετικά, σύντομα. Και να θυμάστε… Οι κυβερνήσεις Ελλάδας και Κύπρου, πάντα χρησιμοποιούσαν και αποπροσανατόλιζαν την Ομογένεια, μέσω των αστείων διπλωματικών τους αποστολών. Την πάθαμε τέλη δεκαετίας ’70 όταν τρέχαμε γιά την Κύπρο και τα Προξενεία της στις ΗΠΑ μας έλεγαν »μην κάνετε κινητοποιήσεις μην θυμώσουν οι Τουρκοκύπριοι και δεν γίνουν συνομιλίες». Την πάθαμε 1992-93 με όνομα »Μακεδονία», όταν εμείς τρέχαμε στην Ουάσιγκτον και η τότε ελληνική κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη, καλούσε μυστικά και άτιμα »παράγοντες της Ομογένειας» να στείλουν το εμμετικό γράμμα στον μόλις ορκισμένο πρόεδρο Κλίντον κι έτσι γεννήθηκε το »Μακεδονία» μέσα στο FYROM (ενώ το είχαμε αποτρέψει με τις κινητοποιήσεις).
Μην την ξαναπάθουμε και τώρα. Η προάσπιση των εθνικών ζητημάτων Ελλάδας και Κύπρου είναι υπόθεση όλων μας. “Εστω και αν δεν πρέπει να εμπιστευτούμε (πάθαμε και μάθαμε) σε καμία περίπτωση τις κουτοπόνηρες κυβερνήσεις Ελλάδας-Κύπρου και τους διπλωμάτες τους στις ΗΠΑ.  http://www.kalami.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.