Ο Δελεβέγκος λειτουργεί στο παρασκήνιο ως άτυπος σύμβουλος του Στ. Θεοδωρακη!!

Εάν διαβάσετε όσα είπε ο Θεοδωρακης στη Φυλή χθες και το άρθρο «Τι σημαίνει το «στοπ» Δούρου των μεγάλων έργων στα απορρίμματα»
που είχε γραψει ο Δελεβέγκος στο capital θα δείτε ότι είναι πανομοιότυπα….

Ο Δελεβέγκος λειτουργεί στο παρασκήνιο ως άτυπος σύμβουλος του Στ. Θεοδωρακη!!
Θεοδωράκης: » Μαγικές λύσεις όπως κλείνω τη Φυλή αλλά δε φτιάχνω και άλλους χώρους είναι έκθεση ιδεών. Εμείς καλούμε την κ. Δούρου να αλλάξει τους όρους των διαγωνισμών που «τρέχουν» να αλλάξει το σχέδιο, να αλλάξει τις διαδικασίες αλλά να μην ξεκινήσουμε από το μηδέν γιατί τότε δε θα δούμε λύση ούτε το 20125.
Και η πρόταση να διαχειριστούν οι δήμοι σήμερα τα σκουπίδια τους είναι εκτός πραγματικότητας. Πιστεύει κανείς ότι μπορεί αυτή τη στιγμή ο δήμος Καλλιθέας να διαχειριστεί τα σκουπίδια του; Μας κοροϊδεύουν. «
«Ο ΧΥΤΑ της Φυλής έχει διάρκεια ζωής το πολύ ένα χρόνο ακόμα.»
«Στη Βιέννη το εργοστάσιο επεξεργασίας είναι μέσα στην πόλη κι έχει γίνει από τα βασικά αξιοθέατά της.»
Δελεβέγκος: «Θα αναμέναμε από την νέα Περιφερειάρχη Αττικής να μελετήσει και να διορθώσει τυχόν αστοχίες στις προδιαγραφές των διαγωνισμών σε συνεργασία με την γραμματεία ΣΔΙΤ.
Την ίδια στιγμή, η Ρένα Δούρου αναφέρει στην επιστολή της ότι η υφιστάμενη εγκατάσταση στη Φυλή θα πρέπει σταδιακά να κλείσει, ζητώντας από τους δήμους να εκπονήσουν έως το τέλος της χρονιάς τοπικά σχέδια διαχείρισης απορριμμάτων.

Τουριστικές ατραξιόν οι μονάδες διαχείρισης στο εξωτερικό «
….Μία αντίστοιχη μονάδα πολύ μεγαλύτερης δυναμικότητας βρίσκεται στη Βιέννη και προωθείται μέσω του επίσημου ιστότοπου τουριστικής προώθησης της αυστριακής πρωτεύουσας…

Τα συμπεράσματα δικά σας.

hellasforce

Σχόλια