Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Είπε ο Μπένι: «Πάμπλουτοι χομπίστες διασκεδάζουν την ανία τους σε βάρος των πολιτών» – Γιατί εσύ τις κάνεις;


Είπε ο Μπένι: «Πάμπλουτοι χομπίστες διασκεδάζουν την ανία τους σε βάρος των πολιτών» – Γιατί εσύ τις κάνεις;Για γέλια και για κλάματα η υποκρισία των πολιτικάντηδων της «Νέας Ελλάδας»… Με τον αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργό εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο να αποτελεί έναν από τους κύριους εκφραστές της… Μην πούμε πάλι για τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, τον μεγαλύτερο Έλληνα ψεύτη πολιτικό όλων των εποχών..

Διαβάστε το άρθρο του Μπένι, ο οποίος παρά το γεγονός πως έχει τεράστια ευθύνη για την κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα τα τελευταία χρόνια, βγάζει και πάλι την ουρά του απ” έξω… Τι είχες Ευάγγελε τι είχα πάντα… Τώρα πως γίνεται να φταίει πάντα αυτός που δεν κυβερνά για τα δεινά που προκαλούν οι κυβερνώντες μόνο οι Βενιζέλος, Σαμαράς και Γιώργος Παπανδρέου ξέρουν να μας απαντήσουν…
Δριμεία κριτική στην αντιπολίτευση, αλλά και στους «πρόθυμους συνοδοιπόρους της σε διάφορους κύκλους» που «επιχαίρουν» με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα ασκεί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος με άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα»
Στο άρθρο του με τίτλο «Ο εκτροχιασμός της δημόσιας συζήτησης» ο Βενιζέλος υποστηρίζει πως «δυστυχώς έχει χαθεί κάθε λογικός ειρμός στον δημόσιο διάλογο» και με αφορμή την πρόσφατη αναταραχή στις αγορές διερωτάται «μήπως αυτό που είδαμε τις προηγούμενες ημέρες ήταν μερικές ήπιες σκηνές από το μέλλον σε περίπτωση που κάποιοι θα αποφάσιζαν να κινηθούν μονομερώς και εκτός ευρωπαϊκού και διεθνούς πλαισίου».
Δείχνοντας προς τον ΣΥΡΙΖΑ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σημειώνει πως κάποιοι «επιχαίρουν για τις δυσκολίες της διαπραγμάτευσης που σχεδιάστηκε και γίνεται ολοκληρωμένα» και «δεν καταλαβαίνουν ότι έχασαν κάθε πρόσχημα σε σχέση με την επικίνδυνη ανευθυνότητα των όσων λένε».
«Και καλά η αντιπολίτευση. Τι έχουν να πουν αυτοί που αφενός μεν επικρίνουν την κυβέρνηση γιατί βιάστηκε, υποτίθεται, να μιλήσει για έξοδο από το μνημόνιο, αφετέρου, δε, νταντεύουν τον ΣΥΡΙΖΑ που επαγγέλλεται ότι θα το καταργήσει μονομερώς και άμεσα μαζί με όλους τους εφαρμοστικούς νόμους;», συνεχίζει ο Βενιζέλος.
«Υπάρχει κάποιος λογικός ειρμός σε αυτή τη στάση; Προφανώς κανένας», αναφέρει στο άρθρο του για να προσθέσει με νόημα: «Πρόκειται για μια γνήσια ‘αντισυστημική’ και ‘αντισυμβατική’ προσέγγιση που επιτρέπει σε ορισμένους πάμπλουτους χομπίστες (με τα χρήματα στο εξωτερικό και τις πιθανές ζημιές στην Ελλάδα) να διασκεδάζουν την ανία τους εις βάρος των πολιτών, και μάλιστα των πιο αδύναμων, υπό τις ιαχές ορισμένων αμετανόητων ‘λαθρεμπόρων επιρροής’ που νομίζουν ότι το 2014 είναι όπως ήταν το 2004».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει ότι «το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε (…) είναι η αμφισβήτηση της πολιτικής σταθερότητας, δηλαδή η στάση της αντιπολίτευσης που υποτάσσει τα πάντα στον στόχο της πρόκλησης πρόωρων εκλογών», στάση που όπως σημειώνει «υπονομεύει τη διεθνή αξιοπιστία της χώρας και πολιτικά και χρηματοοικονομικά».
Επαναλαμβάνει τέλος ότι χρειάζονται εγγυήσεις σταθερότητας από την πλευρά των ευρωπαϊκών θεσμών, αλλά κυρίως εσωτερικά και επισημαίνει την ανάγκη για ένα συμφωνημένο σχέδιο «με όσους έχουν υποχρέωση να μοιραστούν το βάρος της εθνικής ευθύνης και της εθνικής συναίνεσης».
΄Έτσι απλά… Ο Βενιζέλος που αγάπησαν οι δικοί του άνθρωποι, οι οποίοι και αυτοί σιγά σιγά την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια από το πλευρό του προέδρου του ΠΑΣΟΚ… Όχι γιατί δεν συμφωνούν με τις απόψεις και τα λεγόμενα του… Αλλά γιατί βλέπουν πως πλέον μαζί του οδηγούνται στον γκρεμό… Και όπως και ο ίδιος ψάχνουν νέο σωσίβιο για να σώσουν το «τελειωμένο» πολιτικό τομάρι τους…

hellasforce.com

Σχόλια