Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου 2014

Με νωπό το αίμα των νεκρών στο θανατηφόρο ατύχημα..προσπάθεια διαφήμισης ιδιωτικών εταιρειών από Κεφαλογιάννη

Όλοι συγκλονιστήκαμε από το τραγικό θανατηφόρο ατύχημα χθες , κοντά στον κόμβο της Βέροιας επί της Εγνατίας Οδού, όπου εκείνη την ώρα διεξάγονταν έργα, οδηγώντας στον θάνατο πέντε ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 32 ανάμεσά στους οποίους και δύο νήπια.
Σήμερα λοιπόν στον ΑΝΤ1 ήταν καλεσμένος ο Κεφαλογιάννης…

ο οποίος δεν έχασε ευκαρεία να προωθήσει και να διαφημίσει τις ιδιωτικές εταιρείες λέγοντας χαρακτηειστικά ότι..
η εγνατία οδός ειναι δημόσια και γι αυτό δεν έχει καλές υπηρεσίες,  ενώ για παράδειγμα η αττική οδός που είναι ιδιωτική, έχει σημάνσεις, ειδοποιήσεις, προσωπικό κλπ…
Ας μην ξεχνάμε στο σημείο αυτό ότι, το τελευταίο διάστημα εντάθηκε με ωμό για την αυτοτέλεια και την ακεραιότητα της εταιρείας τρόπο η παρέμβαση του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), προκειμένου να προωθήσει επιλογές που σε καμία περίπτωση δεν είναι προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.